ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ειρωνικό πρωτοσέλιδο Βραζιλιάνων ζητά παραμονή Μέσι!

Ειρωνικό πρωτοσέλιδο Βραζιλιάνων ζητά παραμονή Μέσι!

Βραζιλιάνικη εφημερίδα με πρωτοσέλιδο της Τρίτης ζητά από τον Λιονέλ Μέσι να συνεχίσει στην εθνική Αργεντινής. Ωστόσο η πρόθεση των Βραζιλιάνων δεν είναι και τόσο αγνή...

Η Αργεντινή έχασε έναν ακόμη τελικό, ξανά από τη Χιλή για το Copa America Centenario. Ο Λιονέλ Μέσι έχασε ένα πέναλτι, ξέσπασε σε δάκρυα για την απώλεια ενός ακόμη τροπαίου με την "αλμπισελέστε" και στη μεικτή ζώνη του Metlife Stadium υποστήριξε πως σταματά από την εθνική ομάδα της πατρίδας του, σε ηλικία 29 ετών.

Συγκλονισμένος από την απόφαση του Μέσι, ο Τύπος της Αργεντινής ζήτησε από τον "Pulga" να αναθεωρήσει την απόφασή του και να συνεχίσει να φορά την "αλμπισελέστε" φανέλα. Αλλά κι ο Ντιέγκο Μαραντόνα - οι συγκρίσεις και παραλληλισμοί με τον οποίον έχουν κουράσει τον Μέσι - ζήτησε από τον "Λέο" να συνεχίσει γιατί η εθνική τον έχει ανάγκη.

Πως θα σας φαινόταν εάν το ίδιο ζητούσε κι ο βραζιλιάνικος Τύπος; Πολύ καλό για να είναι αληθινό. Η κορυφαία αθλητική εφημερίδα της χώρας έχει ως πρωτοσέλιδο της Τρίτης τον Λιονέλ Μέσι και τίτλο: "Μείνε". Ωστόσο, πρέπει να διαβάσετε και το υπόλοιπο κείμενο, που ακολουθεί

Ειρωνικό πρωτοσέλιδο Βραζιλιάνων ζητά παραμονή Μέσι!

"Αγαπητέ Μέσι, εμείς οι Βραζιλιάνοι επίσης μείναμε συγκινημένοι από τον πόνο σου, το βράδυ της Κυριακής. Πέραν της αντιπαλότητας με εσάς, τους αγαπημένους μας Αργεντινούς γείτονες, είμαστε αλληλέγγυοι για το γεγονός ότι ήσασταν φιναλίστ. Τι κακοτυχία έπαιξε η μπάλα μαζί σου, όταν πήγε ψηλά στην εκτέλεση του πέναλτι.

Γι' αυτό σου ζητάμε να ξανασκεφτείς την απόφασή του να εγκαταλείψεις την εθνική Αργεντινής. Ήδη, φάγαμε μερικά γκολάκια δικά σου, στα μεταξύ μας κλάσικος, είναι αλήθεια. Επίσης χειροκροτήσαμε άλλα που εσύ έβαλες, απέναντι σε αδύναμους αντιπάλους. Αλλά θέλουμε εσύ να παίξεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλουμε να δούμε τα γκολ σου, στη φάση των προκριματικών. Θέλουμε να ακούσουμε τους οπαδούς να φωνάζουν (πιστεύοντας) ότι ο Μαραντόνα είναι καλύτερος από τον Πελέ. Θέλουμε εσένα στον τελικό ακόμη μια φορά. Και θέλουμε η έκτη κατάκτηση του Μουντιάλ από την εθνική Βραζιλίας να σημαδέψει επίσημα το τέλος της καριέρας σου, το 2018".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ