ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ασταμάτητος ο Σκόκο!

Ignacio Scocco of Argentina's Newell's Old Boys, left, vies for the ball with Walter Erviti of Argentina's Boca Juniors, during a Copa Libertadores soccer match in Rosario, Argentina, Wednesday, May 29, 2013. (AP Photo/Daniel Jayo)
Ignacio Scocco of Argentina's Newell's Old Boys, left, vies for the ball with Walter Erviti of Argentina's Boca Juniors, during a Copa Libertadores soccer match in Rosario, Argentina, Wednesday, May 29, 2013. (AP Photo/Daniel Jayo) AP

Ο Νάτσο Σκόκο πέτυχε ένα ακόμα γκολ στην Αργεντινή και οδηγεί την Νιούελς σε τρελή κούρσα πρωταθλητισμού στην Αργεντινή. Δείτε το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Ουρακάν (VIDEO).

Μπορεί τον Μάιο να μπαίνει στα 33 του χρόνια, παρόλα αυτά διαθέτει τεράστια ποδοσφαιρική κλάση ο Νάτσο Σκόκο και αυτό το αναγνωρίζουν άπαντες. Ο Αργεντινός επιθετικός της Νιούελς Όλντ Μπόις ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι καθοριστικός και από τα δικά του πόδια ήρθε το τρίποντο για την ομάδα του, η οποία κάνει κούρσα πρωταθλητισμού στην Αργεντινή.

Η Νιούελς σκαρφάλωσε στην κορυφή με την Μπόκα Τζούνιορς και αναμένεται να έχουμε μάχη μέχρι τέλους. Ο "υδραυλικός" κάνει φοβερές εμφανίσεις και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να υπάρξει κινητικότητα γύρω από το όνομά του. Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ είναι "καυτός" και το απέδειξε ξανά στον εκτός έδρας αγώνα με την Ουρακάν.

Photo Credits: AP Photo/Daniel Jayo

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ