ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Απολύεται εντός της ημέρας ο Μπάουσα

Referee Wilmar Roldan, of Colombia, admonishes Argentina's coach Edgardo Bauza during a World Cup qualifying soccer match against Bolivia in La Paz, Bolivia, on Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Referee Wilmar Roldan, of Colombia, admonishes Argentina's coach Edgardo Bauza during a World Cup qualifying soccer match against Bolivia in La Paz, Bolivia, on Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Εντός της Δευτέρας (10/4) θα ανακοινωθεί η απομάκρυνση του Εντγάρδο Μπάουσα από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Αργεντινής. Ταξίδι στην Ισπανία για Σαμπαόλι από τον νέο πρόεδρο της ΑFA, Τσίκι Τάπια.

Στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής (AFA) θα βρεθεί τη Δευτέρα (10/4) ο ατζέντης του Εντγάρδο Μπάουσα, Γκουστάβο Λέσκοβιτς.

Σύμφωνα με την "Ole", ο λόγος της επίσκεψης του Λέσκοβιτς είναι η επισημοποίηση της απομάκρυνσης του πελάτη του από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της "αλμπισελέστε".

Άλλωστε, είναι δεδομένο για τα ΜΜΕ της "χώρας του τάνγκο" ότι ο "Πατόν" δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αργεντινής. Το κλίμα ήταν ήδη βαρύ, αλλά μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Βολιβία έγινε βαρύτερο.

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του; Ο νέος πρόεδρος της AFA, Τσίκι Τάπια, ετοιμάζει ταξίδι στην Ισπανία. Στη Σεβίλλη, πιο συγκεκριμένα, για να έχει συνάντηση με τον τεχνικό των "νερβιονένσες", Χόρχε Σαμπαόλι.

Ο Αργεντινός πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Χιλής δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει σχετικά με το μέλλον του, αλλά σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής είναι ο πρώτος στόχος για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού. Άλλωστε, τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και η "αλμπισελέστε" πρέπει να... προλάβει το Μουντιάλ του 2018.

Photo credits: AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ