ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Απίστευτο ξύλο παικτών - φιλάθλων σε γήπεδο της Αργεντινής

Απίστευτο ξύλο παικτών - φιλάθλων σε γήπεδο της Αργεντινής

Στα χέρια ήρθαν ποδοσφαιριστές και οπαδοί μετά από το τέλος ενός αγώνα κυπέλλου στην Αργεντινή, μεταξύ δύο ομάδων με μεγάλη έχθρα.

Η κόντρα του Βορρά μεταξύ Χουχούι και Σάλτα αναβιώνει με κάθε παιχνίδι της Σεντράλ Νόρτε με την Ταγέρες Πέρικο. Εν προκειμένω, η ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Κυπέλλου Αργεντινής στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια μεταξύ ποδοσφαιριστών και φιλάθλων μετά από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η ένταση ήταν έκδηλη μετά από το τέλος του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 1-0, αλλά να μην είναι αρκετό, αφού στο παιχνίδι του Πέρικο είχαν χάσει με 2-0.

Ο πρώην αμυντικός της Μπόκα και της Ρασίνγκ, Φράνκο Σόσα, ο οποίος αγωνίζεται πλέον με την Ταγέρες, αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους συμπαίκτες του, όταν ένα νεαρό παιδί που βρισκόταν στη φυσούνα του γηπέδου και φορούσε γιλέκο σεκιούριτι, τον έφτυσε και του έδωσε ένα χαστούκι.

"Άρχισα να τον κυνηγάω και από όποιον περνούσα μπροστά, με έβριζε. Προσπαθούσα να πιάσω κάποιον και πήδηξα σε έναν εξ αυτών και άρχισα να τον κλοτσάω, μαζί με έναν συμπαίκτη μου, ο οποίος, όμως, όταν έπεσε, λύγισε το γόνατό του", δήλωσε ο Σόσα.

Ο Ντανιέλ Αργκανιάρας πρόλαβε να χτυπήσει με εναέρια κλοτσιά τον φίλαθλο, ωστόσο όταν έπεσε κάτω και χτύπησε, δέχθηκε ταυτόχρονα κλοτσιές τόσο από τον νεαρό, όσο και από έναν άλλον φίλαθλο που είχε σπεύσει για βοήθεια.

Ο Σόσα κατάφερε να φύγει, αλλά ο συμπαίκτης του σηκώθηκε μεν για να αποφύγει παραπάνω κλοτσιές και γροθιές, ωστόσο στη συνέχεια χρειάστηκε υποστήριξη, αφού δεν μπορούσε να περπατήσει. Οι συνολικά τρεις φίλαθλοι που "πυροδότησαν" το επεισόδιο συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ