ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Άναψε τσιγάρο στα αποδυτήρια ο Οσβάλντο

Άναψε τσιγάρο στα αποδυτήρια ο Οσβάλντο
Οσβάλντο

Παρελθόν από την Μπόκα Τζούνιορς αναμένεται να αποτελέσει ο Ντάνι Οσβάλντο, καθώς άναψε τσιγάρο μετά το ματς με την Νασιονάλ και τσακώθηκε με τον προπονητή του.

Το ότι ο Οσβάλντο δεν είναι και το καλύτερο παιδί δεν αποτελεί είδηση. Ο Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο επιθετικός έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους συλλόγους που έχει αγωνιστεί, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς.

Αυτή ήταν η 7η αλλαγή ομάδας ( έχει ξαναπάει στην Μπόκα ) μέσα σε τρία χρόνια και η... φαρμακερή, αφού αυτή τη φορά το παράκανε.

Μετά το τέλος του αγώνα της Νασιονάλ με την Μπόκα Τζούνιορς για τους "8" του Κόπα Λιμπερταδόρες ( 1-1 το τελικό σκορ ), ο 30άχρονος στράικερ πήγε νευριασμένος στα αποδυτήρια και άναψε τσιγάρο μπροστά στον προπονητή και τους συμπαίκτες του!

Αυτός ήταν και ο λόγος που αρπάχτηκε με τον τεχνικό της Μπόκα με τους δυο άνδρες παραλίγο να έρθουν στα χέρια. Ο Οσβάλντο αγωνίστηκε μόλις 5 λεπτά στο παιχνίδι και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει την δυσαρέσκεια του.

Όπως αναφέρουν στην Αργεντινή, ο πρώην άσος της Σάουθαμπτον θα αποχωρήσει από την ομάδα με σκοπό να μην χαλάσει κι άλλο το κλίμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ