ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ανακοινώνεται ο Μαρτίνο από την Αργεντινή

Ανακοινώνεται ο Μαρτίνο από την Αργεντινή

Οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής επιβεβαίωσαν τη συμφωνία με τον Χεράρδο Μαρτίνο, με τον 51χρονο να αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο κόντρα στη... Γερμανία.

Μετά από τη συνεργασία που είχαν την περασμένη σεζόν στη Μπαρτσελόνα, ο Χεράρδο Μαρτίνο θα δίνει ξανά οδηγίες στον Λιονέλ Μέσι από την άκρη του πάγκου όμως αυτή τη φορά με την ιδιότητα του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αργεντινής.

Άνθρωπος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας επιβεβαίωσε πως έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία με τον 51χρονο (έκανε λόγο για deal κατά 99'%) και εκτίμησε πως ίσως και εντός της ημέρας θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, το συμβόλαιο του "Τάτα" Μαρτίνο θα έχει ισχύ για όλη την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σε περίπτωση που η "αλμπισελέστε" πάρει το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης που θα γίνουν στη Ρωσία το 20108, θα ανανεωθεί.

Όσον αφορά στο ντεμπούτο του στον πάγκο αυτό θα γίνει όπως όλα δείχνουν στις αρχές Σεπτεμβρίου (3/9), όταν και είναι προγραμματισμένη η φιλική αναμέτρηση της Αργεντινής με την Γερμανία στο Ντίσελντορφ, σε λιγότερο από δύο μήνες δηλαδή από την κόντρα τους στον τελικό του Μουντιάλ στα γήπεδα της Βραζιλίας.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ