ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Αμφίβολο το μέλλον του Ντ'Αλεσάντρο

Αμφίβολο το μέλλον του Ντ'Αλεσάντρο
Ντ' Αλεσάντρο

Ο Άντρες Ντ'Αλεσάντρο αποχωρεί από την Ρίβερ Πλέιτ με το μέλλον του να είναι στον αέρα, αφού ούτε η Ιντερνασιονάλ φαίνεται να τον υπολογίζει (VIDEO).

Μετά από τέσσερα χρόνια στην Ευρώπη, το 2008 ο Άντρες Ντ'Αλεσάντρο αποφάσισε να επιστρέψει στην Λατινική Αμερική και όπως φαίνεται η επιλογή του δικαιώθηκε, αφού ουσιαστικά "αναστήθηκε" η καριέρα του που είχε πάρει την κάτω βόλτα.

Τον Φεβρουάριο του 2016 και μετά από 12,5 χρόνια, ο 35άχρονος άσος επέστρεψε στην αγαπημένη του Ρίβερ Πλέιτ με τη μορφή δανεισμού από την Ιντερνασιονάλ με προοπτική να παραμείνει εκεί για να κλείσει την καριέρα του.

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε όμως και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, έχει σκοπό να τιμήσει το συμβόλαιο τους "εκατομμυριούχους" το οποίο λήγει το 2017.

Στην Λατινική Αμερική, ωστόσο, γράφουν πως ο Ντ'Αλεσάντρο είναι πιθανό να αποχωρήσει αν προκύψει κάποια καλή πρόταση. Διαθέτει ακόμα καλό όνομα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού τις τελευταίες τρεισήμισι σεζόν μετρά 154 συμμετοχές με 36 γκολ και 27 ασίστ.

Πιο πιθανός προορισμός μοιάζει αυτός της Βραζιλίας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδιαφέρον και από την Ευρώπη με τον ίδιο να μην παρουσιάζεται ζεστός.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ