ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Αλλάζει μάνατζερ ο Καρίγιο;

Αλλάζει μάνατζερ ο Καρίγιο;

Την ίδια ώρα που ο Γκουίντο Καρίγιο δεν έχει αποσαφηνίσει το μέλλον του, υπάρχει πιθανότητα νέα εταιρία μάνατζερ, να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Εταιρία μάνατζερ - η ίδια που πήγε τον Χερόνιμο Ρούλι στη Ρεάλ Σοθιεδάδ - σκοπεύει να αγοράσει τα δικαιώματα του Αργεντινού επιθετικού της Εστουδιάντες, Γκουίντο Καρίγιο, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η αργεντίνικη ιστοσελίδα, "El Dia", συμπληρώνοντας ότι ο ταλαντούχος επιθετικός της "πίντσα" έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των Πόρτο, Ολυμπιακού και Μαρσέιγ.

Επίσημος ατζέντης του Γκουίντο Καρίγιο είναι ο Μαρσέλο Γκαούνα, ωστόσο πολλά ενδέχεται να αλλάξουν εάν η εν λόγω εταιρία μάνατζερ αποκτήσει τα δικαιώματα διαπραγμάτευσης του 24χρονου Αργεντινού επιθετικού.

Όπως έχουμε γράψει, προτεραιότητα του Καρίγιο έχει τεθεί από τον ίδιο η προοπτική ν' αγωνιστεί στο ιταλικά ή στο ισπανικό πρωτάθλημα, με τους "πλατένσες" την ίδια ώρα ν' αξιώνουν το μεγαλύτερο δυνατό χρηματικό ποσό για να τον παραχωρήσουν.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ