APERTURA

Όταν ο Έκι ήταν δίδυμο με τον Τέβες

Όταν ο Έκι ήταν δίδυμο με τον Τέβες

Μετά από 13 (!) χρόνια, παρά μια ημέρα, η Μπόκα υποδέχεται ξανά την Ουνιόν και ο Τέβες θα ψάξει και πάλι το γκολ στο Μπομπονέρα, όπως στο αντίστοιχο ματς του 2002, όταν είχε συμπαίκτη τον Εσεκιέλ Γκονσάλες! (VIDEOS)

Η πιο σπουδαία μεταγραφή στο πρωτάθλημα της Αργεντινής το καλοκαίρι του 2015, ήταν η επιστροφή του Κάρλος Τέβες στη Μπόκα Τζούνιορς. Ο "Απάτσι" προτίμησε να αφήσει τη Γιουβέντους και την Ευρώπη και να γυρίσει στην πατρίδα του και στην ομάδα της καρδιάς του.

Στις 18 Ιουλίου, ο Τέβες φόρεσε ξανά τη φανέλα των "χενεΐσες" στη νίκη με 2-1 επί της Κίλμες και στις 27/7, έκανε τη δεύτερη εμφάνιση του στην εκτός έδρας επικράτηση με 0-1. Στις 3 Αυγούστου, ετοιμάζεται να παίξει για τρίτη φορά στο ματς της Μπόκα με την Ουνιόν Σάντα Φε στο "Μπομπονέρα".

Ακόμα, δεν έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα του 2015 και θέλει να το πράξει τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/8), όπως είχε πράξει σε ένα παλαιότερο παιχνίδι των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο, ακριβώς πριν από 13 χρόνια, παρά μία ημέρα!

Ο νεαρός, τότε, Τέβες άρχιζε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα και είχε σχηματίσει ένα τρίο-φωτιά στην επίθεση της Μπόκα με τον Τσέλο Ντελγκάδο και τον μετέπειτα ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Εσεκιέλ Γκονσάλες!

Στις 4 Αυγούστου του 2002, η Μπόκα υποδέχτηκε την Ουνιόν στο "Μπομπονέρα" και επικράτησε 3-0, με τον Τέβες να διαμορφώνει το 1-0, τον Έκι Γκονσάλες να σκοράρει το 2-0 και τον Ντελγκάδο να πετυχαίνει το τελικό 3-0!

Ήταν στο 12', όταν ο Τέβες κινήθηκε από δεξιά έξω από την περιοχή, συνδυάστηκε με τον Έκι και με ωραίο πλασέ εντός περιοχής, σκόραρε!

Όσο για τον αγαπημένο Έκι των φίλων του Τριφυλλιού, αυτός στο 24' εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην περιοχή της Ουνιόν και με κοντινό πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

TAGS APERTURA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ