ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

1ο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "Μπιζάν Νατζίμπι"

1ο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "Μπιζάν Νατζίμπι"

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 85 χρόνων από την ίδρυση του Ηλυσιακού, το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου από τις 29 Απριλίου-2 Μαΐου 2013 διοργανώνει το 1ο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "Μπιζάν Νατζίμπι".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηλυσιακού αναφέρει:

"Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της ομάδας μας για την συμπλήρωση 85 χρόνων από την ίδρυσή της, το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου μας από τις 29 Απριλίου-2 Μαΐου 2013 διοργανώνει το 1ο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "Μπιζάν Νατζίμπι".

Το τουρνουά ακαδημιών πλησιάζει. Ο Ηλυσιακός για μια ακόμη φορά θα φιλοξενήσει, παιδιά από το Φιλανθρωπικό ίδρυμα "Κιβωτός του κόσμου". Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και διάφορα αθλητικά είδη, τα οποία θα δοθούν στη ¨Κιβωτό του κόσμου". Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους του Ηλυσιακού και τους συμμετέχοντες του τουρνουά να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια!!

Μέσα από την ευγενή άμιλλα και τον υγιή ανταγωνισμό ευελπιστούμε να δώσουμε χαρά και ευχαρίστηση στα παιδιά και στους γονείς που θα συμμετέχουν, να βοηθήσουμε να αναδειχθεί το ποδοσφαιρικό ταλέντο των νέων παιδιών και να καθιερωθεί η συνάντηση αυτή σαν μία από τις σημαντικότερες συναντήσεις των παιδικών ποδοσφαιρικών τμημάτων της Αθήνας"

1ο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "Μπιζάν Νατζίμπι"
1ο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "Μπιζάν Νατζίμπι"

Δείτε το βίντεο για το τουρνουά στο οποίο πρωταγωνιστεί ο γιος το Luciano de Souza, Lucas Nunes, ο οποίος αγωνίζεται από τον Ιανουάριο στον Ηλυσιακό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ