ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Βρήκε... θησαυρό στη Σύρο η Nissan

Βρήκε... θησαυρό στη Σύρο η Nissan

Περίπου 250 εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους χρίστηκαν "πειρατές", συμμετέχοντας στο επετειακό 23ο Κυνήγι Θησαυρού, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 11-12/5, στο πανέμορφο νησί της Σύρου.

Εδώ που τα λέμε δεν είναι καθόλου εύκολο να διοργανώνεις επί 23 χρόνια μια εταιρική εκδήλωση περιπέτειας. Επειδή έχω συμμετάσχει δύο φορές στο "Κυνήγι Θησαυρού" της Nissan, στη Ζάκυνθο και στην Κρήτη, ως δημοσιογράφος, και έχω πάρει μέρος στη διαγωνιστική διαδικασία που έχει τη μορφή παιχνιδιού, οφείλω να πω πόσο άρτια είναι στημένη η όλη διοργάνωση και πόσο ευχάριστα περνούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας.

Πέραν αυτού, η δυνατότητα της εταιρείας να πραγματοποιεί επί 23 χρόνια την εν λόγω εκδήλωση, συνιστά αφενός συνέπεια προς τον θεσμό αυτό και αφετέρου σεβασμό στους εργαζόμενους της.

Φέτος, περίπου 250 εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους (περισσότερα από 80 πληρώματα της Nissan Ν.Ι. Θεοχαράκης) χρίστηκαν "πειρατές", συμμετέχοντας στο επετειακό 23ο Κυνήγι Θησαυρού, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου, στο πανέμορφο νησί της Σύρου, με πρωτεύουσα την Ερμούπολη, η οποία είναι έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η Σύρος αναπτύχθηκε ιδιαίτερα μετά το 1826, όταν εγκαταστάθηκαν πρόσφυγες από τα Ψαρά, τη Χίο, την Κρήτη και τη Μικρά Ασία. Υπήρξε ναυτικό, βιομηχανικό και πολιτιστικό κέντρο του νέου ελληνικού κράτους. Στο ιστορικό αυτό νησί, οι "πειρατές" της Nissan με τα μπλε, πραγματοποίησαν "απόβαση" στους δρόμους και στην κεντρική πλατεία της Ερμούπολης, για να κατακτήσουν τον πολυπόθητο "θησαυρό".

Σε αυτό το σκηνικό, λοιπόν, οι "πειρατές" της Nissan ξεχύθηκαν στους δρόμους της Ερμούπολης, προκειμένου να ανακαλύψουν τα πολυπόθητα ζητούμενα για να κερδίσουν τον θησαυρό.

Το μεγαλύτερο έπαθλο ήταν μια κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό καθώς και πολλά ελαστικά Yokohama, που ήταν και χορηγός της διοργάνωσης μαζί με το e-shop Koolfly.com.

Βρήκε... θησαυρό στη Σύρο η Nissan

Την υποστήριξή τους στην εκδήλωση παρείχαν ο Δήμος Σύρου, η Αστυνομική Διεύθυνση και το Λιμεναρχείο του νησιού, όπως και η ακτοπλοϊκή εταιρεία Bluestar Ferries...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ