ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Βραβείο του ομίλου VW στη Bridgestone για τη συνεργασία τους στην ηλεκτροκίνηση

Βραβείο του ομίλου VW στη Bridgestone για τη συνεργασία τους στην ηλεκτροκίνηση

Η ιαπωνική μάρκα αναγνωρίστηκε με το Βραβείο Καινοτομίας & Τεχνολογίας κατά τη διάρκεια της 15ης τελετής Βραβείων του Ομίλου Volkswagen.

Οδεύοντας προς την ηλεκτροκίνηση, γίνονται σημαντικά βήματα. Σε αυτή τη πορεία, όλοι οι εταίροι έχουν το δικό τους μερίδιο συνεισφοράς.

Η εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων συνεργάζεται απόλυτα με τις εταιρείες ηλεκτρονικών συστημάτων καθώς και με τις εταιρείες ελαστικών, προκειμένου όλοι μαζί μα πετύχουν το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο αυτό και κατά τη διάρκεια της 15ης τελετής Βραβείων του Ομίλου Volkswagen, η Bridgestone παρέλαβε το βραβείο στην κατηγορία Καινοτομία & Τεχνολογία. Σε παγκόσμιο επίπεδο, μόλις επτά προμηθευτές του Ομίλου VW Group έχουν τιμηθεί με αυτό το βραβείο.

Ο Matthias Müller, διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen Aktiengesellschaft υπογράμμισε ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η τεχνολογία με τις μπαταρίες, η αυτόνομη οδήγηση και η ψηφιοποίηση σε όλη την αλυσίδα αξίας, καθώς και οι νέες υπηρεσίες στην αυτοκίνηση δεν είναι απλά της μόδας: "Αυτό είναι το μέλλον της βιομηχανίας μας – το κοινό μας μέλλον. Σας ευχαριστώ για την προθυμία σας να εξερευνήσετε νέους δρόμους μαζί μας".

Σχολιάζοντας την παραλαβή του βραβείου, ο Paolo Ferrari, διευθύνων σύμβουλος & πρόεδρος της Bridgestone EMEA. δήλωσε: "Αυτό το διακεκριμένο βραβείο Καινοτομίας & Τεχνολογίας αποτελεί τιμή για όλες τις ομάδες της Bridgestone σε όλο τον κόσμο. Η καινοτομία προϋποθέτει αλλαγή και κάθε αλλαγή, η οποία απαιτεί μία σημαντική τεχνολογική αναβάθμιση, αποτελεί για εμάς, τους ηγέτες της βιομηχανίας, μία ευκαιρία – έτσι λοιπόν δράττουμε την πρόκληση, προσδοκούμε την πρόκληση και μαζί με συνεργάτες όπως ο Όμιλος Volkswagen μπορούμε να μείνουμε μπροστά από τις τεχνολογικές εξελίξεις".

Η Bridgestone αποτελεί επίσης περήφανο μέλος της πρωτοβουλίας Volkswagen FAST που ξεκίνησε το 2015 και περιλαμβάνει έναν μικρό κύκλο επιλεγμένων προμηθευτών. Ένας διάλογος στρατηγικής σημασίας παρέχει σε αυτούς τους προμηθευτές τακτική και άμεση πρόσβαση σε κορυφαία στελέχη μέσα στον Όμιλο VW, επιτρέποντας σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να εφαρμόσουν τις καινοτομίες περισσότερο αποτελεσματικά, και πάνω από όλα, γρηγορότερα. Η Bridgestone αποτελεί τη μόνη εταιρία ελαστικών σε αυτή την επίλεκτη λίστα των 55 προμηθευτών.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ