ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Βραβείο σχεδιασμού για τη Hyundai

Βραβείο σχεδιασμού για τη Hyundai

Η σχεδίαση αποτελεί το σημαντικό στοιχείο επιλογής ενός οχήματος. Οσο πιο ελκυστικό είναι, τόσο πιο εύκολα μπορεί να κερδίσει το αγοραστικό κοινό. Βέβαια τα γούστα διαφέρουν.

Η Hyundai Motor, είναι αλήθεια, διαθέτει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα αρεστά μοντέλα σε σχεδίαση. Η εταιρεία φέτος κατέκτησε τρία μεγάλα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου της "Καλύτερης Μάρκας της Χρονιάς".

Επιπροσθέτως, μια σημαντική διάκριση απέσπασε το Hyundai i30 όπου κατέκτησε τα βραβεία για τον καλύτερο εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό ανάμεσα σε κατασκευαστές μεγάλης κλίμακας.

"Μέχρι το 2021 στοχεύουμε να είμαστε η Νο1 ασιατική μάρκα αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Τα βραβεία του Automotive Brand Contest αποδεικνύουν ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Το νέο Hyundai i30 διαθέτει όχι μόνο καινοτόμες τεχνολογίες αλλά και εξελιγμένο σχεδιασμό υψηλής ποιότητας καθώς ενώ ταυτόχρονα και οικονομικά προσιτό για μια σημαντική ομάδα πελατών", δήλωσε ο Thomas A. Schmid, COO της Hyundai Motor Europe.

Μετά το IF Design Award που απονεμήθηκε στο Hyundai i30 τον Φεβρουάριο του 2017 και το Red Dot Design Award τον Απρίλιο του 2017, τα βραβεία Automotive Brand Contest αποτελούν μια ακόμη εξαιρετική διάκριση για το Hyundai i30 νέας γενιάς. Όλα υπογραμμίζουν τη φιλοσοφία της Hyundai για ανάπτυξη, σχεδίαση και κατασκευή σημαντικών ευρωπαϊκών μοντέλων στην Ευρώπη.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ