ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Βραβείο σχεδίασης πήρε το νέο Skoda Karoq

Βραβείο σχεδίασης πήρε το νέο Skoda Karoq

Το πιο όμορφο compact SUV της χρονιάς στη Γερμανία είναι το νέο Skoda Karoq που ψηφίστηκε ανάμεσα σε 17 μοντέλα.

Στην καθιερωμένη, ετήσια ψηφοφορία, οι αναγνώστες του γερμανικού περιοδικού «auto motor und sport» ανέδειξαν το νέο SKODA KAROQ σαν το καλύτερο σχεδιαστικά στην κατηγορία των compact SUV.

Το KAROQ κατάφερε να επικρατήσει ανάμεσα σε 17 ανταγωνιστικά μοντέλα και να κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο «Autonis».

Στη ψηφοφορία για το 17ο «Autonis», 88 νέα μοντέλα που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους 12 μήνες διεκδίκησαν τον τίτλο σε 10 διαφορετικές κατηγορίες.

Η κατηγορία των compact SUV / off-road οχημάτων ήταν η πιο ανταγωνιστική με τη συμμετοχή 18 μοντέλων. Το SKODA KAROQ απέσπασε το 28,7% των 16.600 ψήφων, εξασφαλίζοντας τον τίτλο του πιο ωραίου σχεδιαστικά μοντέλου ανάμεσα σε όλα τα SUV.

Ο δυναμικός αλλά κάθε άλλο παρά ψυχρός σχεδιασμός του SKODA KAROQ, με τις ξεκάθαρες γραμμές του, είναι χαρακτηριστικός της νέας φιλοσοφίας της μάρκας για το design των SUV της.

Ο τρόπος που έχουν σχεδιαστεί οι εμπρός προβολείς, το πώς αυτοί «δένουν» σχεδιαστικά με την εντυπωσιακή μάσκα, οι μικρές προεξοχές σε διάφορα σημεία σε συνδυασμό με την κλίση που δημιουργείται στην γραμμή της οροφής, αποτελούν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του design του KAROQ...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ