ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Βραβείο καινοτομίας για τον όμιλο Piaggio

Βραβείο καινοτομίας για τον όμιλο Piaggio

Η Piaggio Fast Forward έλαβε το περιζήτητο βραβείο Disruptive Genius - Company, για τη διάκρισή "αντισυμβατικής καινοτόμου σκέψης".

Η Piaggio Fast Forward (PFF), η εταιρεία που ιδρύθηκε και ελέγχεται από τον Όμιλο Piaggio ως ένα προηγμένο ερευνητικό κέντρο των ΗΠΑ για τη μετακίνηση του μέλλοντος, κέρδισε βραβείο στον διαγωνισμό 2017 MITX Awards, στην κατηγορία Disruptive Genius – Company.

Τα MITX Awards, που φέτος γιορτάζουν τα 21 χρόνια, αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους ετήσιους διαγωνισμούς στην Αμερική, στον τομέα τεχνολογίας και καινοτομίας.

Η Piaggio Fast Forward έλαβε το περιζήτητο βραβείο Disruptive Genius - Company, για τη διάκρισή "αντισυμβατικής καινοτόμου σκέψης, ως πρωτοπόρος στη διερεύνηση νέων συνόρων και την προώθηση της οικονομίας της καινοτομίας μέσω των λειτουργιών της".

Βραβείο καινοτομίας για τον όμιλο Piaggio

Η Piaggio Fast Forward παρουσίασε τα πρώτα καινοτόμα έργα της, GITA και KILO, στη Βοστόνη, τον Φεβρουάριο του 2017. Τα δύο έξυπνα οχήματα έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την παραγωγικότητα της μετακίνησης στα σημερινά αστικά περιβάλλοντα, τα οποία χαρακτηρίζονται από αυξανόμενη πολυπλοκότητα. Παρατηρούν, επικοινωνούν και παρέχουν βοήθεια, με ικανότητα φόρτωσης έως 100 κιλά και ακτίνα 20 χλμ. σε αστικό περιβάλλον. Έχουν την ικανότητα να συνοδεύουν ένα άτομο, να χαρτογραφούν τον περιβάλλοντα χώρο και να ελέγχουν τα κινούμενα αντικείμενα γύρω τους. Η τεχνολογία που διαθέτουν τους δίνει τη δυνατότητα να κινούνται αυτόνομα.

Η επαναστατική φύση των GITA και KILO έγκειται στην ικανότητά τους να παρέχουν υποστήριξη στους ανθρώπους στις καθημερινές μετακινήσεις τους, επεκτείνοντας το περιορισμένο ανθρώπινο εύρος λειτουργίας και ικανότητας μεταφοράς. Στην πραγματικότητα, η σύλληψή τους βασίζεται σε μία πραγματική πλατφόρμα μετακίνησης, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί και να ενισχυθεί για να ικανοποιήσει διαφορετικές ανάγκες σε διαφορετικές συνθήκες.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ