ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Βόλτα με το αυτοκίνητο για να αποκοιμηθεί το μωρό; Όχι πια

Βόλτα με το αυτοκίνητο για να αποκοιμηθεί το μωρό; Όχι πια

Δεν ξέρω πόσοι γονείς έχουν την… πολυτέλεια ή τον χρόνο να κάνουν βόλτες με το αυτοκίνητο, έχοντας μέσα το μωρό τους, προκειμένου να το χαλαρώσουν και να αποκοιμηθεί. (VIDEO)

Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι η Ford ακόμα και αυτό το σκέφτηκε, δηλαδή να κάνει κάτι ώστε οι γονείς να μην χρειάζεται να μπουν σε τέτοια διαδικασία, γνωρίζοντας ότι ο χρόνος τους είναι περιορισμένος. Βέβαια, σε αυτό συμβάλλουν και οι νέες τεχνολογίες, τις οποίες η Ford αξιοποιεί στο έπακρο.

Σύμφωνα με έρευνα, ζήτημα είναι να κοιμούνται οι γονείς πάνω από πέντε ώρες κάθε βράδυ, ενώ αντίστοιχα χάνουν συνολικά 44 ημέρες ύπνο τον πρώτο χρόνο του ερχομού του παιδιού τους.

Η Ford λοιπόν έχει δημιουργήσει ένα παιδικό κρεβατάκι που προσομοιώνει την κίνηση, τον ήχο του κινητήρα ακόμα και το φως του δρόμου σε μία νυχτερινή βόλτα. Έχοντας την εμφάνιση μιας συνηθισμένης κούνιας, το Max Motor Dreams, ενεργοποιείται με μία εφαρμογή smartphone. Αυτή προσφέρει τη δυνατότητα καταγραφής και στη συνέχεια αναπαραγωγής της κίνησης, του φωτισμού και των ήχων ενός συγκεκριμένου ταξιδιού.

Προς το παρόν, το Max Motor Dreams είναι ένα και μοναδικό πειραματικό κρεβατάκι. Αλλά μετά από σχετική έρευνα, η εταιρεία σκέπτεται να το βάλει σε παραγωγή πλήρους κλίμακας.

Δείτε το video

www.driveandtravel.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ