ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

"Volkswagen και Deutsche Telekom διασυνδέουν το αυτοκίνητο με το σπίτι!"

"Volkswagen και Deutsche Telekom διασυνδέουν το αυτοκίνητο με το σπίτι!"

Βρίσκεστε ακόμη στον δρόμο και όμως σας απασχολούν πράγματα που έχετε να κάνετε στο σπίτι; Όσο παράδοξο και αν ακούγεται κάτι τέτοιο, είναι μια πραγματικότητα που συμβαίνει πολλές φορές.

Στη Διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών και καταναλωτικών αγαθών IFA 2017, Volkswagen και Deutsche Telekom παρουσίασαν τον τρόπο με τον οποίο οι οδηγοί μπορούν να διασυνδεθούν με τα σπίτια τους μέσω του συστήματος infotainment του οχήματός τους.

Ξεκινώντας αυτό το Σεπτέμβριο, θα είναι σε θέση να ελέγχουν ορισμένες οικιακές συσκευές μέσα από το αυτοκίνητό τους. Ποιος δεν είναι εξοικειωμένος με αυτή την κατάσταση; Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά φτάνετε στο σπίτι σας αλλά δεν έχετε τον χρόνο για να χαλαρώσετε. Το σύστημα ασφαλείας (ο συναγερμός) είναι ενεργοποιημένος, όλα τα φώτα είναι σβηστά, τα παραθυρόφυλλα είναι ανοιχτά και στις ψυχρότερες περιόδους η θερμοκρασία δωματίου είναι πολύ χαμηλή: τουλάχιστον μέχρι να οργανωθείτε με την άφιξή σας και να ενεργοποιήσετε το σύστημα θέρμανσης.

Έφτασε όμως η ώρα να μπει τέλος σε αυτή την ταλαιπωρία. Χάρη στην εφαρμογή Volkswagen Car-Net App Connect είναι εφικτός ο χειρισμός των τεχνολογικών χαρακτηριστικών του Magenta SmartHome, ενώ βρίσκεστε στο δρόμο...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ