ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το SsangYong XLV σε ακόμα χαμηλότερη τιμή

Το SsangYong XLV σε ακόμα χαμηλότερη τιμή

Η κορεατική SsangYong είναι η αρχαιότερη εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων στη χώρα της και διαθέτει μακρά παράδοση - εξειδίκευση θα έλεγα - στα αυτοκίνητα τύπου SUV.

Στην ανανεωμένη… φαρέτρα της, διαθέτει το XLV, ένα μεσαίο SUV που προσφέρεται στη χώρα μας με τρία μοτέρ 1.6lt: βενζίνης, πετρελαίου και βενζίνης - LPG (υγραερίου).

Τα μοτέρ αποδίδουν ισχύ έως 128 ίππους, ενώ η μέση κατανάλωση (εργοστασιακή μέτρηση) πέφτει στα 4,2 λίτρα/100 χλμ., ενώ η μέγιστη αυτονομία αγγίζει τα 1.250 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα, όταν πρόκειται για τις εκδόσεις "ECO" με LPG.

Οι κινητήρες αυτοί συνδυάζονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με αυτόματο 6άρι κιβώτιο, με 3 προγράμματα λειτουργίας.

Εξάλλου, το SsangYong XLV είναι διαθέσιμο σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, με σύστημα "έξυπνης" τετρακίνησης Active AWD με Lock Mode και ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων στον πίσω άξονα.

Το SsangYong XLV σε ακόμα χαμηλότερη τιμή

Όσον αφορά στους χώρους, που είναι και ζητούμενο της εποχής, το πορτμπαγκάζ φιλοξενεί αποσκευές 720 λίτρων, όντας από το μεγαλύτερο της κατηγορίας του αυτοκινήτου.

Σε επίπεδο εξοπλισμού, το SsangYong XLV διαθέτει: σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 7 ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό με 3 μνήμες, 7 αερόσακους, «έξυπνο» σύστημα διεύθυνσης (Smart Steer) με 3 επιλογές λειτουργίας κ.α.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ