ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Renault Clio με πλούσιο εξοπλισμό και μοτέρ 1.5 dCi 90

Το Renault Clio με πλούσιο εξοπλισμό και μοτέρ 1.5 dCi 90

Η νέα έκδοση του Renault Clio με κινητήρα πετρελαίου Energy 1.5 dCi 90 προσφέρει υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση.

Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της κατηγορίας supermini, το Renault Clio, προσφέρεται πλέον με μια νέα έκδοση σε συνδυασμό με τον κινητήρα πετρελαίου Energy 1.5 dCi 90, που προσφέρει υψηλή απόδοση, πολιτισμένη λειτουργία και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και ρύπων.

Ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι πλέον διαθέσιμος και με το βασικό επίπεδο εξοπλισμού, Authentic, που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, σε ένα αυτοκίνητο που έχει βαθμολογηθεί με 5 αστέρια στις δοκιμές του EuroNCAP (ESP με Hill Start Assist, αερόσακους εμπρός, πλάγιους και οροφής, σύστημα πολυμέσων R&Go, κλιματισμό, κτλ.).

Το Renault Clio με πλούσιο εξοπλισμό και μοτέρ 1.5 dCi 90

Όσον αφορά τον κινητήρα 1.5 dCi αποδίδει 90 ίππους, έχει μέση κατανάλωση 3,3 λίτρα/100χλμ. και εκπέμπει 85 γρμ./χλμ. CO2 στοιχείο που εκτός των άλλων, το απαλλάσσει και από την καταβολή τελών κυκλοφορίας. Η τιμή της νέας έκδοσης CLIO 1.5 dCi 90 Authentic είναι 14.700€, ενώ όπως και στις υπόλοιπες εκδόσεις υπάρχει κάλυψη 5ετους εργοστασιακής εγγύησης.

Ιδιαίτερα σημαντικό για τους εταιρικούς πελάτες είναι το γεγονός ότι ακόμη και με την προσθήκη μεταλλικού χρώματος, η βασική τιμή της έκδοσης διαμορφώνεται κάτω από τις 12.000€, επομένως, δεν υπόκειται σε φορολογία ο χρήστης του εταιρικού αυτοκινήτου...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ