ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το πρώτο Plug-In υβριδικό από την Opel

New terrain: Opel CEO Michael Lohscheller announced the arrival of the first Opel plug-in hybrid in the Grandland X.
New terrain: Opel CEO Michael Lohscheller announced the arrival of the first Opel plug-in hybrid in the Grandland X. OPEL AUTOMOBILE GMBH

Ανακοινώθηκε σήμερα στη Φρανκφούρτη από τον CEO της εταιρείας.

Η Opel βρίσκεται σε μια νέα εποχή, ύστερα από την εξαγορά της από τον όμιλο PSA Peugeot Citroen.

Με αυτά τα δεδομένα, η μάρκα δέχεται ευνοϊκά όλα τα θετικά αυτής της συνεργασίας, προχωρώντας με νέα μοντέλα στο εγγύς μέλλον. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η εταιρεία είχε τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες: Opel Grandland X, Opel Insignia GSi και Country Tourer.

Ο CEO της Opel, Michael Lohscheller, εγκαινιάζοντας σήμερα το περίπτερο της Opel, παρουσία και του CEO του Groupe PSA, Carlos Tavares, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι το νέο μοντέλο (θα το οδηγήσουμε την ερχόμενη εβδομάδα στη Γερμανία) θα διατίθεται σύντομα με νέο κορυφαίο κινητήρα πετρελαίου και οκτατάχυτο, αυτόματο κιβώτιο. Επιπλέον, το Grandland X θα είναι το πρώτο Opel που θα προσφέρεται σε plug-in υβριδική έκδοση.

Εξάλλου, στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκαν και τα μοντέλα Opel Insignia. Το δυναμικό GSi συνεχίζει τη μακρά παράδοση της Opel στις ‘σπορ λιμουζίνες’ με αυτό το κάτι διαφορετικό, ενώ το τετρακίνητο Country Tourer είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της περιπέτειας.

"Συνεχίσουμε τη μεγαλύτερη προϊοντική επέλαση στην ιστορία της Opel με αυτές τις τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες. Έχουμε κάνει αποφασιστικές προσθήκες στη γκάμα μας φέτος με τον πρωταθλητή ηλεκτρικής αυτονομίας Ampera-e, το Crossland X crossover, το όχημα ελεύθερου χρόνου Vivaro Life και το Grandland X SUV", εξήγησε ο Lohscheller στη Φρανκφούρτη...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ