ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το ουράνιο τόξο των ελαστικών της Pirelli για το 2018

Το ουράνιο τόξο των ελαστικών της Pirelli για το 2018

Με την ευκαιρία του γκραν πρι στο Αμπού Ντάμπι και πηγαίνοντας προς το φινάλε της χρονιάς φέτος, η Pirelli παρουσίασε τη νέα γκάμα ελαστικών Formula 1 για το 2018.

Με την ευκαιρία του γκραν πρι στο Αμπού Ντάμπι και πηγαίνοντας προς το φινάλε της χρονιάς φέτος, η Pirelli παρουσίασε τη νέα γκάμα ελαστικών Formula 1 για το 2018. Για τη νέα χρονιά προστίθενται δυο καινούργιες γόμες επιπλέον και δυο ακόμη χρώματα.

Επίσης, όλη η ανανεωμένη γκάμα διαθέτει καινούργιους σκελετούς, γόμες και παράθυρα θερμοκρασιακής λειτουργίας. Τα κύρια σημεία της γκάμας του 2018 είναι:

Όλες οι γόμες της επόμενης χρονιάς είναι πιο μαλακές από τις αντίστοιχες φετινές, πρόκειται για τα ταχύτερα ελαστικά στην ιστορία της Formula 1.

Εντελώς νέο για το 2018 είναι ένα ελαστικό πιο μαλακό από την πάρα πολύ μαλακή (ultrasoft) γόμα: Πρόκειται για μια εξαιρετικά μαλακή γόμα, που ονομάζεται P Zero hypersoft. Η ροζ γόμα είναι το πιο μαλακό ελαστικό Formula 1 που έχει φτιάξει ποτέ η Pirelli. Αυτή η νέα γόμα θα είναι κατάλληλη για διαδρομές όπου απαιτείται το μέγιστο της μηχανικής πρόσφυσης όπως το Μονακό.

Νέα για το 2018 θα είναι και η σκληρή γόμα που θα έχει μπλε χρώμα.

Μια ακόμη νέα γόμα θα είναι η πολύ σκληρή που θα διατηρήσει το πορτοκαλί χρώμα ως σύμβολο της σκληρότερης γόμας στη γκάμα μας.

Συνολικά θα διατίθενται επτά διαφορετικά σλικ ελαστικά P Zero τα οποία μαζί με τα νέα ενδιάμεσα και βρόχινα ελαστικά Cinturato διευρύνουν τη γκάμα του 2018 σε εννιά ελαστικά Pirelli διαφορετικών χρωμάτων.

Οι σκελετοί και οι γόμες έχουν ανασχεδιαστεί για όλα τα νέα ελαστικά. Η φιλοσοφία της Pirelli είναι: Ανανέωση της γκάμας κάθε χρονιά από το 2011 που η ιταλική φίρμα επέστρεψε στη F1…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ