ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το νέο Crossover της Mitsubishi

Το νέο Crossover της Mitsubishi

Πριν καν ολοκληρωθεί η δημοσιογραφική του παρουσίαση και βέβαια η εμπορική του διάθεση, το νέο μοντέλο της Mitsubishi κατάφερε να αποσπάσει 5 αστέρια ασφάλειας στις δοκιμές πρόσκρουσης του οργανισμού Euro NCAP.

Με την ασφάλεια να αποτελεί ένα από τα ισχυρά ατού του, το Eclipse Cross συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία των "Small Off-roader", με σκορ 97% για την "Προστασία Ενηλίκων Επιβατών" και 80% για την "Προστασία των Πεζών".

Επιπλέον, το σύστημα "Forward Collision Mitigation" του νέου SUV Coupe έδειξε τις άριστες δυνατότητές του στην αποφυγή ή μείωση των επιπτώσεων μιας σύγκρουσης σε όλα τα σενάρια δοκιμών και με όλες τις ταχύτητες.

Συνολικά, το Eclipse Cross βαθμολογήθηκε με άριστα σε πολλές από τις δοκιμές του Euro NCAP, εξασφαλίζοντας μία κορυφαία συνολική επίδοση και πεντάστερη κατάταξη.

Το πρώτο μιας νέας γενιάς οχημάτων της Mitsubishi Motors, το Eclipse Cross συνδυάζει σύγχρονη εμφάνιση με την τεχνογνωσία της εταιρείας στους τομείς των SUV αμαξωμάτων και της τετρακίνησης...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ