ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το νέο Audi Α8 στα μέρη του Αγά Χαν

Το νέο Audi Α8 στα μέρη του Αγά Χαν

Αν σας αρέσει η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, η περιοχή της Costa Smeralda στη Σαρδηνία θα γίνει το αγαπημένο σας μέρος. Το νέο Audi Α8 στα μέρη του Αγά Χαν.

Αν σας αρέσει η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, η περιοχή της Costa Smeralda, στο βόρειο τμήμα της Σαρδηνίας, θα γίνει το αγαπημένο σας μέρος.

Όλα ξεκίνησαν τη δεκαετία του '60, όταν ο μουσουλμάνος επιχειρηματίας, πρίγκιπας Αγά Χαν και οι φίλοι του, αγόρασαν μια λωρίδα γης στο σημείο αυτό, όπου δημιούργησαν τον πιο αριστοκρατικό και «φανταχτερό» ιστιοπλοϊκό όμιλο στον κόσμο, το περίφημο Yacht Club Costa Smeralda.

Γύρω από το συγκεκριμένο yacht club δημιουργήθηκε το χωριό του Porto Cervo, με τα αμέτρητα καταστήματα μεγάλων σχεδιαστών, τα boutique ξενοδοχεία και τα φημισμένα μπαρ.

Την περιοχή αυτή την έχω επισκεφθεί αρκετές φορές και κάθε μια από αυτές είναι ξεχωριστή εμπειρία. Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 ετών του Yacht Club Costa Smeralda η Audi θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη νέα γενιά του A8.

Το νέο Audi A8 είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που έχει αναπτυχθεί ειδικά για υψηλού βαθμού αυτοματοποιημένη οδήγηση. Το σύστημα Audi AI Traffic jam pilot αναλαμβάνει την οδήγηση σε αργή κίνηση με ταχύτητα έως 60 χλμ./ώρα και σε αυτοκινητόδρομους όπου υπάρχει μπαριέρα η οποία διαχωρίζει τις δύο κατευθύνσεις του δρόμου.

Επίσης, η λειτουργία αυτόνομης στάθμευσης μπορεί να κατευθύνει αυτόνομα το A8 προς και από ένα χώρο στάθμευσης ή ένα γκαράζ, ενώ ο ελιγμός παρακολουθείται από τον οδηγό ο οποίος δεν χρειάζεται να βρίσκεται εντός του αυτοκινήτου.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ