ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το καραβάνι της Peugeot

Το καραβάνι της Peugeot

Όλα τα νέα μοντέλα της Peugeot αλλά και προσεκτικά επιλεγμένα - εγγυημένα μεταχειρισμένα Peugeot, θα επισκεφθούν όλους τους νομούς της Κρήτης για να βρεθούν κοντά στους υποψήφιους πελάτες τους!

Από τις 23 Απριλίου έως το τέλος Μάιου, το PEUGEOT CHAMPIONS TOUR θα γυρίσει όλη την Κρήτη και θα δώσει στο κοινό την δυνατότητα να δει από κοντά όλα τα μοντέλα της Peugeot.

Οι ενδιαφερόμενοι θα δουν από κοντά και θα οδηγήσουν τα νέα PEUGEOT 108, 208, 301, 308, 2008 και φυσικά, το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017», SUV PEUGEOT 3008 που έκανε την έκπληξη στην κατηγορία του. Επιπλέον, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τις σπορ εκδόσεις 208 και 308 GTi by Peugeot Sport, καθώς και το ολοκαίνουριο PEUGEOT 5008 που φέρνει νέα δεδομένα στην κατηγορία του ως ένα premium SUV με γενναιόδωρες διαστάσεις και με την δυνατότητα 7-θέσιας διάταξης.

Διαθέσιμη και η γκάμα των επαγγελματικών αυτοκινήτων της Peugeot: Bipper, Partner, Expert και Boxer, ενώ θα υπάρχουν προς πώληση και προσεκτικά επιλεγμένα και εγγυημένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητο, σαν καινούρια, με τη σφραγίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Το «Peugeot Champions Tour» θα ταξιδέψει σε Χανιά (23 – 30 Απριλίου), Ρέθυμνο (1 – 8 Μαΐου), Ηράκλειο (9 – 16 Μαΐου) και Αγ. Νικόλαο (17 – 25 Μαΐου)…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ