ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Honda Civic στην τελική φάση του AUTOBEST 2018

Honda Civic shortlisted for AUTOBEST 2018
Honda Civic shortlisted for AUTOBEST 2018 HONDA CIVIC SHORTLISTED FOR AUTOBEST 2018

Το νέο Honda Civic συγκαταλέγεται ανάμεσα στα έξι επικρατέστερα μοντέλα που θα διαγωνιστούν για τον τίτλο ‘Best Buy Car of Europe’ του AUTOBEST 2018.

Είναι η δεύτερη φορά που η ιαπωνική μάρκα διασφαλίζει μία θέση στον τελικό του εν λόγω διαγωνισμού, μετά την υποψηφιότητα του HR-V στη λίστα των φιναλίστ το 2016.

Ο οργανισμός AUTOBEST αποτελείται από 31 αυτοκινητιστικούς συντάκτες από όλη την Ευρώπη. Το βραβείο απονέμεται στο νέο μοντέλο που αντιπροσωπεύει την καλύτερη συνολική πρόταση για μία ευρεία βάση Ευρωπαίων πελατών. Τομείς ιδιαίτερης σημασίας που επηρεάζουν την κρίση της επιτροπής είναι: ανταγωνιστική τιμολόγηση, ευελιξία, σχεδίαση, συνδεσιμότητα, διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και δυνατότητες τεχνικής υποστήριξης. Την υποψηφιότητα ενός μοντέλου καθορίζει η τιμή εκκίνησής του, που δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20.000 ευρώ.

Η δέκατη γενιά Civic είναι προϊόν του μεγαλύτερου, παγκόσμιου προγράμματος εξέλιξης στην ιστορία της Honda, και ωφελείται από την προηγμένη μηχανολογία, παραγωγή, αεροδυναμική και τις σύγχρονες τεχνολογίες κινητήρων και πλαισίου. Οι ευρωπαϊκές πωλήσεις ξεκίνησαν στις αρχές του 2017. Το πεντάθυρο Civic κατασκευάζεται στο Honda of the UK Manufacturing στο Swindon…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ