ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Golf του μέλλοντος

Το Golf του μέλλοντος

Η VW έχει στραφεί προς την ηλεκτροκίνηση και δεν χάνει την ευκαιρία σε εκθέσεις αυτοκινήτου αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις, να παρουσιάζει μοντέλα παραγωγής και πολλά πρωτότυπα ηλεκτροκίνητα.

Η γερμανική μάρκα με αυτά μοντέλα δείχνει τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στο μέλλον. Το τελευταίο από αυτά είναι το Gen.E, το οποίο έλαμψε στην εκδήλωση της γερμανικής φίρμας “Future Mobility Days 2017” με κεντρικό θέμα το μέλλον των αστικών και μη μετακινήσεων.

Όπως διακρίνουμε από τις φωτογραφίες, το συγκεκριμένο πρωτότυπο μοιάζει σχεδιαστικά με το Golf, κοιτώντας το κυρίως από το πλάι. Τα εμπρός φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED μοιάζουν στο ήδη υπάρχον Golf E, ενώ στον προφυλακτήρα είναι τοποθετημένο το σύστημα radar, το οποίο συνδυάζεται με μία κάμερα στο παρμπρίζ για να υποστηρίζεται το συστήματα αυτόνομης οδήγησης.

Το Golf του μέλλοντος
VERWENDUNG F¸R PRESSEZWECKE HONORARFREI

Το σημαντικότερο όμως στοιχείο αφορά τον ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος χρησιμοποιεί προηγμένες κυψέλες ιόντων-λιθίου και προσφέρει αυτονομία έως και 400 χλμ.

Τέλος, στο εμπρός καπό υπάρχουν δύο υποδοχές φόρτισης, που επιτρέπουν την φόρτιση από οικιακό ρεύμα, από ταχυφορτιστή ή μέσω δημόσιων ταχυφορτιστών.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ