ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Fiat500στο Λονδίνο των… 60s

Το Fiat500στο Λονδίνο των… 60s

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε η Fiat, προκειμένου να γιορτάσει τα 60 χρόνια του διάσημου μοντέλου 500. Η ιταλική μάρκα, δημιούργησε μια διαδικτυακή σειρά, η οποία προβάλλεται στην ειδική πλατφόρμαwww.500foreveryoung.fiatpress.com.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς μας ταξίδεψε στο Τορίνο μέσα από την αναπαράσταση του studio του Dante Giacosa, χώρο όπου γεννήθηκε το 500. Στο δεύτερο επεισόδιο, το μικρό Fiat «μεταφέρεται» στο Λονδίνο των 60’s και συγκεκριμένα στο Piccadilly Circus. Η διάσημη πλατεία ήταν το επίκεντρο των κοινωνικών, μουσικών και καλλιτεχνικών τάσεων, όπου κανείς μπορούσε να συναντήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της εποχής, όπως: Τζον Λένον, Πωλ ΜακΚάρτνεϋ, Σον Κόνερι, Τζορτζ Μπεστ, Τζον Όζμπορν και Χάρολντ Πίντερ.

Σε αυτή τη γωνία του Λονδίνου, εκτυλίσσεται το δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Fiat 500 Forever Young». Ένα κόκκινο Fiat 500 του 1965 βρίσκεται στη μέση του Piccadilly Circus και γύρω του μπορεί κανείς να δει διάφορα μνημεία, καταστήματα, λεωφορεία, εφημερίδες και φωτεινές ταμπέλες με τις διαφημίσεις, όλα χαρακτηριστικά της πλατείας. Οι επισκέπτες της πλατφόρμας μπορούν να κλικάρουν πάνω σε κάθε αντικείμενο και να αντλήσουν πληροφορίες ή να δουν φωτογραφίες και βίντεο, ανακαλώντας μνήμες από εκείνη την εποχή…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ