ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΤοFiat124Spiderμας ξεναγεί σε Ισπανία και Γαλλία

ΤοFiat124Spiderμας ξεναγεί σε Ισπανία και Γαλλία

Πόσοι έχουν ονειρευτεί να κάνουν ένα ταξίδι με ένα cabrio αυτοκίνητο στην Ευρώπη; Φαντάζομαι πολλοί. (VIDEO)

Εστω και με αυτόν τον τρόπο, η Fiat δίνει τη δυνατότητα σε όλους να πάρουν μια γεύση από οδήγηση σε περίφημες διαδρομές της Ευρώπης. Μια ομάδα ανθρώπων της Fiat, κάθισε στα μπάκετ του διαχρονικού Fiat 124 Spider και με ανοιχτή την οροφή ξεκίνησε την περιπλάνηση.

Ο πρώτος σταθμός του ξεχωριστού αυτού tour ήταν η Ισπανία και το πανέμορφο σκηνικό της Costa Brava. Στη συγκεκριμένη διαδρομή ο ταξιδιώτης εντυπωσιάζεται από μαγευτικά τοπία και φημισμένες περιοχές που ξεχειλίζουν από ιστορία και πολιτισμό, όπως το θέρετρο S’Agaró, ένα στολίδι της Μεσογείου που χτίστηκε στις αρχές του 20αιώνα από τον αρχιτέκτονα Rafel Masó ή το Tossa de Mar, ένα υπέροχο μεσαιωνικό χωριουδάκι όπου συχνάζουν διανοούμενοι και καλλιτέχνες.

Το δεύτερο ταξίδι περιλάμβανε τη διαδρομή από το ρομαντικό Παρίσι μέχρι την όμορφη Ντοβίλ, κατά μήκος των όχθεων του Σικουάνα. Οι δύο προορισμοί συνδέονται μέσω του “La route des Impressionnistes”. Ονομάζεται έτσι καθώς περνάει μέσα από τοποθεσίες που ενέπνευσαν τους Βαν Γκογκ, Ρενουάρ, Πισαρό και Μονέ, όπως το χωριό Ζιβερνί (γνωστό για τους πανέμορφους κήπους του, που αποτελούν το αντικείμενο του ζωντανού έργου τέχνης του Μονέ) ή τη διάσημη πόλη Ονφλέρ με τη γραφική της μαρίνα.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ