ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το δώρο της Nissan Nik. I. Θεοχαράκης A.E. στη Nissan Europe

Το δώρο της Nissan Nik. I. Θεοχαράκης A.E. στη Nissan Europe

Ένα σπάνιο Patrol του 1976 δώρισε η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. στη Nissan Europe

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., ήταν ο πρώτος αντιπρόσωπος της Nissan στην Ευρώπη, από το 1961 και είναι λογικό να διατηρεί μια ξεχωριστή παρακαταθήκη μοντέλων.

Ένα από αυτά, είναι το σπάνιο Patrol του 1976, το οποίο, πλήρως διατηρημένο, δωρήθηκε από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ελληνικής αντιπροσωπείας, Τάκη Θεοχαράκη, στη Nissan Europe.

Μάλιστα, δόθηκε κατά την επίσκεψη στην Ελλάδα, του προέδρου της Nissan Europe, Paul Willcox, ο οποίος εξήρε την πορεία της Nissan στην Ελλάδα,  που μετρά πάνω από μισό αιώνα συνεχούς και ισχυρής παρουσίας στα δρώμενα της Ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.  

Ο Paul Willcox είναι υπεύθυνος για τη συνολική διαχείριση, τις επιδόσεις και τη στρατηγική κατεύθυνση της Nissan σε εννέα γεωγραφικές περιοχές: το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ελβετία,  τις Σκανδιναβικές χώρες, την Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία.

Ως πρόεδρος της Nissan για την Ευρώπη, ο ρόλος του είναι ο συντονισμός, η καθοδήγηση και η  χάραξη της στρατηγικής κατεύθυνση της μάρκας στην Ευρώπη, σε όλο το εύρος των  επιχειρηματικών της διαστάσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος Ευρωπαίος πρόεδρος με ακαδημαϊκό  υπόβαθρο στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ (αντί στην μηχανολογία), γεγονός  που του δίνει τη δυνατότητα μιας διαφορετικής επιχειρηματικής οπτικής και αντίληψης.

Η Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε είναι μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες εμπορίας αυτοκινήτων στην Ελλάδα, αφού αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της ιαπωνικής Nissan Motor Co. από το 1961.

Η αντιπροσωπεία αυτή ήταν και η πρώτη αντιπροσωπεία της Ιαπωνικής φίρμας σε ολόκληρη την Ευρώπη, συμβάλλοντας στην διάδοση των Ιαπωνικών αυτοκινήτων και την υπεροχή της Nissan μεταξύ των ιαπωνικών εταιρειών. Ειδικά στην Ελλάδα, το όνομα της μάρκας είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας, της ασφάλειας και της τεχνολογικής υπεροχής.

 

Η αναγνωρισιμότητα της είναι εξαιρετικά μεγάλη, αποτέλεσμα τόσο των χρόνων επίσημης αντιπροσώπευσης, όσο και των μοντέλων αυτών καθαυτών. Το δίκτυο των επίσημων εμπόρων και επισκευαστών της εταιρείας είναι σύγχρονο και πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει η Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., με γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Δεν είναι τυχαίο ότι η Nissan συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων αυτοκινητικών εταιριών όσον αφορά στην εξυπηρέτηση των πελατών πριν και μετά την πώληση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Nissan, τόσο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, στοχεύει σε μια κυρίαρχη θέση στην αγορά του αυτοκινήτου με γνώμονα την αξιοπιστία των προϊόντων της και  τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της.

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Ερείπια αρχαίας ρωμαϊκής πόλης ξεβράστηκαν στα παράλια της Τουρκίας

Μοναδικά ευρήματα που χρονολογούνται μεταξύ του 1ου και 3ου αιώνα μ.Χ. βγήκαν στη στεριά έπειτα από σφοδρές καταιγίδες

H μάνα μου ήταν Playmate: Καυτά γονίδια δεύτερης γενιάς

Ένα αφιέρωμα στα κορίτσια που πήραν τις χάρες των μαμάδων τους και μας γέμισαν χαρά.

Ευρωχαστούκι στην Τουρκία για τις προκλήσεις σε Αιγαίο - Κύπρο

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Την αλληλεγγύη και στήριξή τους προς την Ελλάδα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κύπρο εκφράζουν οι Ευρωπαίοι πολιτικοί αρχηγοί και αξιωματούχοι

Quiz: Ποιο ελληνικό ριάλιτι είσαι;

Απάντηση σε μια ερώτηση, την οποία όλοι έχουμε κάνει κάποια στιγμή στον εαυτό μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24