ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Citroen C3 Aircross στα χιόνια

Το Citroen C3 Aircross στα χιόνια

Τα δημοφιλή θέρετρα των Άλπεων υποδέχθηκαν τη νέα σεζόν με τρανταχτές αφίξεις αλλά και ιδέες με concept.Μία από αυτές, είναι και το νέο Citroen C3 Aircross.

Tο crossover μοντέλο της γαλλικής φίρμας που, πλέον, εκτός από ένα άνετο αυτοκίνητο με off road δυνατότητες, αποτελεί και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αντικείμενα στο χιονοδρομικό κέντρο Val d’ Isere, το οποίο βρίσκεται χτισμένο στις γαλλικές Άλπεις.

Διαθέτοντας 300 χιλιόμετρα πίστες, το Val d' Isere έχει πολλά να προσφέρει, ενώ θυμίζει πιο πολύ βρετανικό θέρετρο, παρά γαλλικό. Και βέβαια ο γνώστης του καλού lifestyle θα κάνει οπωσδήποτε μία επίσκεψη στο εστιατόριο «Folie Douce», ένα από τα πιο διάσημα σημεία συνάντησης των απανταχού bon viveur.

Για όλη τη φετινή σεζόν, η γαλλική φίρμα συνεργάζεται με το «La Folie Douce», ως ο επίσημος μεταφορέας των επισκεπτών που θέλουν να συνδυάσουν τις τολμηρές γεύσεις με την ένταση από τους χορευτικούς ρυθμούς των διάφορων dj που αναλαμβάνουν κάθε μέρα την μουσική υπόκρουση.

Η παραπάνω κίνηση της Citroen, εμπεριέχει τη φιλοσοφία «INSPIRED BY YOU», μέσω της οποίας εκφράζεται η ανανέωση της μάρκας που κάνει τους ανθρώπους και τον τρόπο ζωής τους τις κύριες πηγές έμπνευσης.

Οι 800.000 επισκέπτες που αναμένονται κατά τη διάρκεια της σεζόν, θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά ένα C3 Aircross στους πρόποδες του ανελκυστήρα La Daille. Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ένας στόλος από C3 Aircross θα μεταφέρει τους επισκέπτες μεταξύ της Val d’Isere και της Tignes…

Το Citroen C3 Aircross στα χιόνια

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ