ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τέσσερα video για την εξέλιξη του αγωνιστικού Ford Focus RS RX

Τέσσερα video για την εξέλιξη του αγωνιστικού Ford Focus RS RX

Η Ford Performance παρουσιάζει την τεχνολογία, τα εργαλεία και την ομάδα μηχανικών που βοήθησαν στο σχεδιασμό και την εξέλιξη του Ford Focus RS RX με το οποίο συμμετέχουν οι Κεν Μπλοκ και Αντρέας Μπάκερουντ στο πρωτάθλημα FIA World Rallycross.

Tα βίντεο εστιάζουν σε τέσσερα διαφορετικά στοιχεία του αγωνιστικού αυτοκινήτου: την αεροτομή, την ανάρτηση, τον άξονα μετάδοσης και το πιλοτήριο.

Λόγω της φύσης του συγκεκριμένου αθλήματος, ο σχεδιασμός του απόλυτου αυτοκινήτου rallycross αποτελεί μοναδική πρόκληση. Αξιοποιώντας την εκτενή τεχνολογική και μηχανολογική υπεροχή της Ford, η ομάδα εξέλιξης κατάφερε να συλλάβει και να κατασκευάσει ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο στην πρώτη της χρονιά ως εργοστασιακή ομάδα. Το 2016, οι Ken Block και Andreas Bakkerud πέτυχαν συνολικά τρεις νίκες και ανέβηκαν επτά φορές στο βάθρο σε δώδεκα αγώνες.

Μία ταλαντούχα ομάδα αποτελούμενη από μέλη της Ford Performance, της M-Sport και της Hoonigan Racing Division, σχεδίασε και κατασκεύασε τα αγωνιστικά Ford Focus RS RX σε λιγότερο από εννέα μήνες. Το επίτευγμα αυτό υλοποιήθηκε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα χάρη στα προηγμένα τεχνολογικά εργαλεία της Ford Performance και το ταλέντο των μηχανικών της.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ