ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Συνδυάζονται η θεραπεία του καρκίνου και η παραγωγή των αυτοκινήτων Ford;

After being diagnosed with cancer, Mike Butler was fascinated by the process through which patients were treated  but saw an opportunity to introduce practices from the car manufacturing facility, where he works, so that it might run more smoothly.
After being diagnosed with cancer, Mike Butler was fascinated by the process through which patients were treated but saw an opportunity to introduce practices from the car manufacturing facility, where he works, so that it might run more smoothly. AFTER BEING DIAGNOSED WITH CANCER, MIKE BUTLER WAS FASCINATED BY THE PROCESS THROUGH WHICH PATIENTS WERE TREATED BUT SAW AN OPPORTUNITY TO INTRODUCE PRACTICES FROM THE CAR MANUFACTURING FACILITY, WHERE HE WORKS, SO THAT IT MIGHT RUN MORE SMOOTHLY.

Εργαζόμενοι στο χώρο του αυτοκινήτου υποβλήθηκαν σε νοσοκομειακή θεραπεία. Συνδυάζονται η θεραπεία του καρκίνου και η παραγωγή των αυτοκινήτων Ford; Αναλυτικά το ρεπορτάζ. (VIDEO)

Έχοντας διαγνωστεί με καρκίνο, ο Mike Butler εντυπωσιάστηκε από τη διαδικασία θεραπείας των ασθενών που πάσχουν από αυτή την ασθένεια. Παράλληλα, το είδε και σαν ευκαιρία να προτείνει πρακτικές από το εργοστάσιο παραγωγής της Ford όπου εργάζεται, με σκοπό την ομαλότερη λειτουργία της κλινικής.

Μαζί με συναδέλφους του από το εργοστάσιο συναρμολόγησης της Ford στην Κολωνία, ο υπεύθυνος ποιότητας κ. Butler και η ομάδα του διερεύνησαν και πρότειναν διάφορες λειτουργικές αλλαγές που τώρα εφαρμόζονται στη Μονάδα, η οποία αναμένεται να γίνει το μεγαλύτερο κέντρο για τη θεραπεία του καρκίνου στην Ευρώπη.

Αυτή η σχέση είναι αμφίδρομη καθώς το προσωπικό του νοσοκομείου Centre for Integrated Oncology (CIO) του Πανεπιστημίου της Κολωνίας, ένα από το κορυφαία κέντρα του καρκίνου στη Γερμανία, προσφέρει στη Ford την εμπειρία του στη διαχείριση μεγάλου όγκου πληροφοριών που θα βοηθήσει την έρευνα και εξέλιξη των μελλοντικών οχημάτων και της αυτόνομης οδήγησης.

www.driveandtravel.gr

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ