ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σχεδιαστικό βραβείο για το νέο Seat Arona

Σχεδιαστικό βραβείο για το νέο Seat Arona

Μια σημαντική διάκριση ήρθε για το νέο Seat Arona, το crossover μοντέλο της ισπανικής μάρκας. Ο σχεδιαστικός διαγωνισμός Red Dot Award, απένειμε το βραβείο Best Product Design 2018.

Μια σημαντική διάκριση ήρθε για το νέο Seat Arona, το crossover μοντέλο της ισπανικής μάρκας. Ο σχεδιαστικός διαγωνισμός Red Dot Award, απένειμε το βραβείο Best Product Design 2018, διακρίνοντας τη δυναμική εξωτερική σχεδίαση, το ευρύχωρο εσωτερικό και τις πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Από το 1954, το Red Dot Award είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους σχεδιαστικούς διαγωνισμούς στο κόσμο με σκοπό την αξιολόγηση και τη διεθνή αναγνώριση της ποιότητας και της καινοτομίας στον χώρο του σχεδιασμού.

Τώρα, όσον αφορά στο νέο Arona, πράγματι είναι κομψό, ευρύχωρο, πρακτικό και άνετο αυτοκίνητο για καθημερινή αστική χρήση, αλλά και αποδοτικό για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου. Όλα αυτά, μαζί με την τελευταία τεχνολογία σε θέματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας, την ελκυστική σχεδίαση του καθώς και τις πολλές επιλογές εξατομίκευσης που είναι διαθέσιμες.

Ξεχωρίζει στην καμπίνα το High Console Concept, που ενισχύει την ασφάλεια και την εργονομία, καθώς κάθε στοιχείο είναι τοποθετημένο έτσι ώστε να μην αποσπάται η προσοχή του οδηγού από τον δρόμο. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο κάθισμα του οδηγού και όλα τα όργανα είναι προσανατολισμένα προς αυτόν. Καταλήγοντας, ήδη έχουν πωληθεί περισσότερες από 25.000 μονάδες του νέου crossover, ενώ μέχρι το τέλος του έτους η SEAT θα λανσάρει το Arona TGI, το πρώτο SUV στο κόσμο με συμπιεσμένο φυσικό αέριο...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ