ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στους φιναλίστ "Best Buy Cars of Europe" το νέο Opel Grandland Χ

European AUTOBEST 2018 Finalist: The new Opel Grandland X has impressed the jury and been included in the final six.
European AUTOBEST 2018 Finalist: The new Opel Grandland X has impressed the jury and been included in the final six. OPEL AUTOMOBILE GMBH

Το νέο Opel Grandland X, που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, συγκαταλέγεται μεταξύ των 6 φιναλίστ του ευρωπαϊκού διαγωνισμού "AUTOBEST".

Το νέο Opel Grandland X βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και σιγά σιγά παίρνει τη θέση του στις εκθέσεις της μάρκας σε όλη τη χώρα, έτοιμο να υποδεχθεί υποψήφιους πελάτες να το δουν και βέβαια να το οδηγήσουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού «AUTOBEST», το μοντέλο ήδη συγκαταλέγεται μεταξύ των 6 φιναλίστ. Η επιτροπή που αποτελείται από έγκριτους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου, από 31 ευρωπαϊκές χώρες, δοκιμάζει νέα μοντέλα που είναι υποψήφια για το περίοπτο βραβείο.

Ο νικητής κερδίζει τον τίτλο "Best Buy Car of Europe 2018". Η επιτροπή AUTOBEST αξιολογεί τις υποψηφιότητες σε διάφορες κατηγορίες όπως ευελιξία, σχεδίαση και νέες τεχνολογίες σε συνδυασμό με το δίκτυο τεχνικής υποστήριξης, τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και την τιμή.

Το Opel Grandland X είναι το νέο όχημα της μάρκας, με δυναμικές γραμμές, off-road εμφάνιση, υπερυψωμένη θέση καθισμάτων και σύστημα Intelligrip που με διακόπτη προσαρμόζεις την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου ανά περίσταση.

Διαθέτει χώρους και ανέσεις για μέχρι πέντε επιβάτες. Η κρίσιμη απόφαση θα ληφθεί κατά τη διάρκεια πολυάριθμων test drives και άλλων μετρήσεων στην πίστα δοκιμών του Vairano στην Ιταλία, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου.

Το Grandland X, ο νέος υποψήφιος της Opel, ακολουθεί μία παράδοση επιτυχιών για τη μάρκα…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ