ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στις 3/5 η πρώτη γεύση από Indy για τον Alonso

Στις 3/5 η πρώτη γεύση από Indy για τον Alonso
Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο θα κάνει όσο γίνεται περισσότερες δοκιμές με το μονοθέσιο που θα τρέξει στο Indy 500. Ο Ισπανός καλείται στα 35 του να κοιτάξει στα μάτια οδηγούς με πλούσια εμπειρία στους αγώνες της άλλης άκρης του Ατλαντικού Ωκεανού.

Νωρίτερα του αναμενομένου και συγκεκριμένα στις 3 Μαρτίου, θα αρχίσει η περιπέτεια που ακούσει στο όνομα «Indy» για τον Fernando Alonso. Ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, ανακοίνωσε πρόσφατα την απόφαση-σοκ να απουσιάσει από το Grand Prix του Μονακό, για να τρέξει στον αγώνα των 500 μιλίων της Ινδιανάπολης που διεξάγεται τις ίδιες ημερομηνίες.

Μπορεί κάποιον μη-μυημένο στα IndyCars να φαίνεται εύκολη υπόθεση η οδήγηση στις οβάλ αγωνιστικές διαδρομές αλλά δεν είναι. Και μόνο το γεγονός πως αυτού του είδους οι πίστες απαιτούν διαφορετικό αγωνιστικό στιλ, αρκεί. Ο Ισπανός καλείται στα 35 του και μόνο με μερικές ημέρες δοκιμών, να κοιτάξει στα μάτια οδηγούς με πλούσια εμπειρία στους αγώνες της άλλης άκρης του Ατλαντικού Ωκεανού.

Οι επίσημες δοκιμές για την 101η εκδοχή του θρυλικού αγώνα θα αρχίσουν στις 15 του μήνα. Όμως μη ξεχνάμε πως ο Alonso πρέπει να βρίσκει χρόνο να κάνει δοκιμές παράλληλα με τις υποχρεώσεις του και στο ισπανικό Grand Prix.

Στο Indy 500 θα τρέξει με μονοθέσιο με τα χρώματα της McLaren-Honda, το οποίο θα προετοιμάσει η πολύπειρη Andretti Autosport, που πανηγύρισε τη νίκη στις δύο εκ τις τρεις τελευταίες εκδοχές του αγώνα στην Ινδιανάπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ