ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στην Κρήτη ξέρουν και από… Vespa

Στην Κρήτη ξέρουν και από… Vespa

Η "8η Παγκρήτια συνάντηση Vespa" ξεκινάει την Παρασκευή (26/5) και θα διαρκέσει για τρεις μέρες, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Ένα ξεχωριστό τριήμερο υπόσχεται το «Heraklion Vespa Club», το οποίο διοργανώνει από την Παρασκευή 26 έως και την Κυριακή 28 Μαΐου την «8η Παγκρήτια Συνάντηση Vespa», στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και του Δήμου Χερσονήσου.

Η συνάντηση ξεκινάει την Παρασκευή το απόγευμα στο Κουτουλουφάρι, του Δήμου Χερσονήσου και σύμφωνα με τον οργανωτή αναμένεται μεγάλη συμμετοχή των «vespisti».

To Heraklion Vespa Club, είναι το μοναδικό αναγνωρισμένο Vespa Club στην Κρήτη και αποτελεί ιδρυτικό μέλος της νεοϊδρυθείσας ομοσπονδίας vespa club hellas.

Στην τριήμερη εκδήλωση θα συμμετάσχουν όλα τα Vespa Clubs της Κρήτης (Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Χανίων και Σητείας), καθώς και άλλα clubs της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλος, Πάτρας, Ρόδου, κ.α.). Η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 άτομα με πάνω από 80 δίκυκλα!

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ