ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στα κορυφαία σήματα του κόσμου η Nissan

Στα κορυφαία σήματα του κόσμου η Nissan

Αναγνώριση από την Interbrand, τον κορυφαίο οργανισμό στην αξιολόγηση εταιρικών σημάτων.

Η Nissan αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο πολύτιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο. Συγκεκριμένα, με την ετήσια έκθεση Best Global Brands για το τρέχον έτος που δημοσιεύεται από την Interbrand, η Nissan κατετάγη ως το 39ο πιο πολύτιμο εμπορικό σήμα στον κόσμο, σημειώνοντας αύξηση σε σχέση με την περσινή κατάταξη (στην 43η θέση) και με την αξία του εμπορικού της σήματος να εκτοξεύεται πάνω από τα 11,53 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στη μελέτη, η Interbrand αναφέρει τις ενέργειες της Nissan για τη βελτίωση της αξίας της μάρκας, με επίκεντρο τη στρατηγική Nissan Intelligent Mobility.

Επίσης ξεχωρίζει τα μοναδικά οφέλη που προσφέρει στους πελάτες της, όπως οι αυτόνομες τεχνολογίες οδήγησης και τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα. Η Interbrand έχει αναγνωρίσει τη Nissan ως μία από τις πιο πολύτιμες μάρκες παγκοσμίως, για επτά συναπτά έτη.

Η αναγνώριση αυτή, αντικατοπτρίζει ιδιαίτερα την προσήλωση της Nissan στο όραμα της Ευφυούς Κινητικότητας (Nissan Intelligent Mobility), σύμφωνα και με τις πρόσφατες παρουσιάσεις νέων προϊόντων, όπως το υβριδικό σύστημα e-POWER και η αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης ProPILOT…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ