ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σπορ ηλεκτρικό 460 ίππων από τη Renault στη Γενεύη

EN SITUATION - DYNAMIQUE
EN SITUATION - DYNAMIQUE TAQUET, ARNAUD

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Εκεί η Renault, η οποία κατέκτησε τη 2η θέση της ευρωπαϊκής αγοράς και η θυγατρική της Dacia που για ακόμα μια χρονιά πραγματοποίησε ρεκόρ πωλήσεων, παρουσιάζουν σειρά νέων μοντέλων για το παρόν και το μέλλον της αυτοκίνησης.

H Renault και η θυγατρική της, Dacia, παρουσιάζουν σειρά νέων μοντέλων για το παρόν και το μέλλον της αυτοκίνησης. Δείτε το το ανανεωμένο Captur, το πρωτότυπο ZOE e-Sports, αλλά και τις ευρωπαϊκές εκδόσεις των νέων Alaskan και Koleos.

RENAULT

Διαθέτοντας τη νεότερη γκάμα μοντέλων στην Ευρώπη, η Renault παρουσιάζει το ανανεωμένο Captur, το πρωτότυπο ZOE e-Sports, αλλά και τις ευρωπαϊκές εκδόσεις των νέων Alaskan και Koleos. Αποτελώντας και το 2016 το δημοφιλέστερο Crossover της κατηγορίας B στην Ευρώπη, το Captur σχεδιαστικά ενσωματώνει τη νέα φωτεινή υπογραφή της Renault, ενώ φέρει περισσότερες και πιο προηγμένες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας (αυτόματο σύστημα παρκαρίσματος, επόπτευση τυφλού σημείου, κ.α.). Στο εσωτερικό άλλαξαν τα υλικά, έγιναν πιο ποιοτικά και βέβαια παραμένει η πολύ καλή διαρρύθμιση του χώρου.

Σπορ ηλεκτρικό 460 ίππων από τη Renault στη Γενεύη
BERNIER, ANTHONY

Τώρα, το πρωτότυπο ZOE e-Sports ενισχύει την υψηλή θέση που έχει παγκοσμίως η Renault στην τεχνολογία των ηλεκτρικών οχημάτων, διαθέτοντας την πληρέστερη και δημοφιλέστερη γκάμα ηλεκτρικών –επιβατικών και επαγγελματικών- οχημάτων στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι 1 στα 4 ηλεκτρικά οχήματα που πωλούνται είναι Renault. Το πρωτότυπο ZOE e-Sports βασίζεται στο δημοφιλές Renault ZOE. Το πρωτότυπο, χάρη στην τεχνολογία που έχει δανειστεί από το μονοθέσιο της εταιρείας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula-e, αποδίδει 460 ίππους και ζυγίζει (συμπεριλαμβανομένων των μπαταριών) 1.400 κιλά, επιταχύνοντας από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δευτ.

EN SITUATION - DYNAMIQUE
EN SITUATION - DYNAMIQUE TAQUET, ARNAUD

DACIA

Έχοντας πραγματοποιήσει για ακόμα μία φορά ρεκόρ πωλήσεων, η Dacia συνεχίζει να προσφέρει προτάσεις μοντέλων με δυνατότητές τους και χαμηλό κόστος κτήσης και συντήρησης. Στη Γενεύη, παράλληλα με την επέκταση της δημοφιλούς σειράς Stepway με την παρουσίαση του νέου Logan MCV Stepway, η Dacia παρουσίασε και έναν νέο κινητήρα βενζίνης 1.0lt, τον SCe 75…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ