ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σε παραγωγή το FUSO eCanter

Σε παραγωγή το FUSO eCanter
DAIMLER AG

Η Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation (MFTBC), μέλος της Daimler, γιόρτασε στη Νέα Υόρκη την παγκόσμια παρουσίαση του FUSO eCanter.

Το FUSO eCanter είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό, ελαφρύ φορτηγό παραγωγής και θα παραδοθεί σε πελάτες στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και την Ιαπωνία εντός του έτους. Η MFTBC σχεδιάζει να παραδώσει 500 φορτηγά αυτής της γενιάς σε πελάτες μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Στην παγκόσμια παρουσίαση, η FUSO ανακοίνωσε επίσης τον πρώτο εταιρικό πελάτη της εταιρείας στις ΗΠΑ για το eCanter. Πρόκειται για την UPS, με τον πρόεδρό της Carlton Rose να τονίζει: "Στην UPS, αξιολογούμε και εφαρμόζουμε διαρκώς τεχνολογίες που επιτρέπουν βιώσιμες, καινοτόμες λύσεις για τον στόλο μας. Τα ηλεκτρικά φορτηγά καθιστούν τον στόλο μας πιο καθαρό και πιο αθόρυβο, αυξάνοντας τα πάνω από 8.500 οχήματα με εναλλακτικό σύστημα κίνησης που ήδη χρησιμοποιούμε. Έχουμε μία μακρά σχέση με τη Daimler σε όλο τον κόσμο, και χαιρετίζουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το Fuso eCanter καθώς η UPS εξακολουθεί να αναγνωρίζει τα οφέλη των ηλεκτρικών φορτηγών".

Το FUSO eCanter έχει αυτονομία 100 χιλιομέτρων και χωρητικότητα φορτίου 3,5 τόνων – ανάλογα με το αμάξωμα και τη χρήση…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ