ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ράλι κλασικών αυτοκινήτων ξανά στις Σπέτσες

Ράλι κλασικών αυτοκινήτων ξανά στις Σπέτσες

Υπέροχα μοντέλα που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην αυτοκίνηση, για μια ακόμη χρονιά, 4 κατά σειρά, θα πάρουν μέρος σε έναν ξεχωριστό αγώνα, το διήμερο 8-9 Απριλίου, στις όμορφες Σπέτσες.

Για μία ακόμη χρονιά αυτοκίνητα-αντίκες ηλικίας από 30 έως και 95 ετών θα δώσουν ραντεβού το πρωί του Σαββάτου στα Ίσθμια όπου και θα επιλέξουν αν θα διαγωνιστούν στην κατηγορία Regularity με πολλές Ειδικές Δοκιμασίες ή στην Trophy Tour με λιγότερες ειδικές δοκιμασίες.

Τα περίπου 100 πληρώματα που θα λάβουν φέτος μέρος, στη συνέχεια θα κατευθυνθούν μέσα από το μαγευτικό τοπίο της Πελοποννήσου στην Κόστα από όπου με το Ferry θα διασχίσουν τα νερά του Αργοσαρωνικού για να μεταφερθούν στις Σπέτσες και να πάρουν τις θέσεις τους στην Πλατεία Ποσειδωνίου μπροστά από το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel. Τη δεύτερη μέρα οι συμμετέχοντες θα κάνουν τον γύρο του Νησιού των Αρωμάτων, ανακαλύπτοντας την ομορφιά της σπετσιώτικης υπαίθρου στην πιο όμορφη εκδοχή της.

Ήδη από την πρώτη χρονιά που πραγματοποιήθηκε το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων στις Σπέτσες, η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και αγκαλιάστηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο του νησιού και τους επισκέπτες. Οι παρευρισκόμενοι έχουν κάθε χρόνο τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά οχήματα-σταθμούς στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας που κοσμούν στο πέρασμα τους τις γραφικές γωνιές των Σπετσών. Στα χρόνια που επισκέπτεται το Ράλι το νησί έχουν παρελάσει στους δρόμους του: Bentley, Jaguar, Chrysler, Porche, Cadillac, Maserati, Mercedes, Chevrolet και Alpha Romeo που έκλεψαν τις εντυπώσεις και διεκδίκησαν μια θέση στα καλλιστεία που διοργανώνονται στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου), θα έχει ως βάση του το Poseidonion Grand Hotel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ