ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρωτιά της Seat με εφαρμογή Android Auto στο Play Store

Πρωτιά της Seat με εφαρμογή Android Auto στο Play Store

H Android εφαρμογή Seat DriveApp είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play Store. Είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη με τέτοια εφαρμογή.

Η Seat έκανε ένα ακόμη βήμα στη συνδεσιμότητα των αυτοκινήτων, αφού έγινε η πρώτη μάρκα στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία που διαθέτει εφαρμογή συμβατή με Android Auto.

H Android εφαρμογή Seat DriveApp είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play Storeκαι επιτρέπει στους οδηγούς να βλέπουν και να διαχειρίζονται τα περιεχόμενα της εφαρμογής που είναι εγκατεστημένα σε συσκευή Android στην οθόνη του αυτοκινήτου. Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στην Ισπανία και τις επόμενες εβδομάδες θα φτάσει και στις υπόλοιπες αγορές.

Με το Seat DriveApp για Apple CarPlay και το Seat DriveApp για MirrorLink, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στο App Store και Google Play Store, οι οδηγοί έχουν πρόσβαση στα δεδομένα κατάστασης του οχήματος τους, μέσα στο αυτοκίνητο και από απόσταση, προκειμένου να διευκολύνουν την οδηγική τους εμπειρία. Οι ενδείξεις παρουσιάζουν τη κατάσταση του οχήματος, όπως την πίεση των ελαστικών ή την κατανάλωση καυσίμου.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ