ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρώτη σε πωλήσεις επαγγελματικών η Ford

Πρώτη σε πωλήσεις επαγγελματικών η Ford

Η Ford αναδείχθηκε No.1 μάρκα επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη με συνολικές πωλήσεις που ανήλθαν στις 93.200 μονάδες, στο πρώτο τρίμηνο.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία πωλήσεων στο τέλος Μαρτίου, η Ford αναδείχθηκε No.1 μάρκα επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη με συνολικές πωλήσεις που ανήλθαν στις 93.200 μονάδες, στο πρώτο τρίμηνο. Την περίοδο αυτή, η Ford πέτυχε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς επαγγελματικών οχημάτων πρώτου τριμήνου από το 1995. Η επίδοση αυτή συνεχίζει την πρωτιά στις πωλήσεις επαγγελματικών των τελευταίων 3 ετών.

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στην Ελλάδα, όπου η Ford συνεχίζει να είναι No.1 στις ταξινομήσεις ελαφρών φορτηγών με τα Ford Transit και Ford Ranger να πρωταγωνιστούν στις πωλήσεις ανάμεσα στα επαγγελματικά μοντέλα Ford, ανεβάζοντας το συνολικό μερίδιο πωλήσεων στο 18%.

Πρώτη σε πωλήσεις επαγγελματικών η Ford

Για τις συνολικές πωλήσεις Ford (επιβατικά και επαγγελματικά), στις 20 παραδοσιακές αγορές της Ευρώπης, η Ford αναδείχθηκε No.2 μάρκα με ποσοστό πωλήσεων 8,5%, με τα Ecosport και Kuga να κάνουν πωλήσεις ρεκόρ, σημειώνοντας αύξηση κατά 29% και 14% αντίστοιχα...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ