ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρόγραμμα Πιστότητας από την Eλίν

Πρόγραμμα Πιστότητας από την Eλίν

Μία καινοτόμο εφαρμογή για "έξυπνα" κινητά τηλέφωνα, λειτουργεί η εταιρεία πετρελαιοειδών ελίν. Η RoadCube, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν καύσιμα και υπηρεσίες από τα πρατήρια ελίν, μέσω του κινητού τους.

Ολα αυτά εντάσσονται στο νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα πιστότητας " ελίν Up Rewards", που θα κάνει την επίσκεψη του πελάτη στα πρατήριά της πιο γρήγορη, ευχάριστη και αποδοτική.

Με κάθε συναλλαγή που θα πραγματοποιούν σε επιλεγμένα πρατήρια ελίν , οι χρήστες της εφαρμογής θα συλλέγουν πόντους, τους οποίους θα εξαργυρώνουν με όποιο δώρο ή υπηρεσία του καταλόγου της ελίν επιθυμούν.

Επιπλέον, το "ελίν Up Rewards» τους δίνει τη δυνατότητα να συλλέγουν πόντους και μέσω των συνεργαζόμενων εταιριών του προγράμματος, κάθε φορά που επιλέγουν ένα από τα προϊόντα τους. Με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες του " ελίν Up Rewards" συλλέγουν γρήγορα πόντους και κερδίζουν μοναδικά δώρα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Επίσης, οι κάτοχοι των καρτών Eurobank €πιστροφή και Εθνικής go4more συνεχίζουν να επωφελούνται από τα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών, ενώ ταυτόχρονα συλλέγουν και πόντους "ελίν Up Rewards"...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ