ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρόγευση για το νέο Volvo XC40

XC40 teaser - Cross Traffic Alert
XC40 teaser - Cross Traffic Alert XC40 TEASER - CROSS TRAFFIC ALERT

Σε λίγο δεν θα υπάρχει αυτοκινητοβιομηχανία που να μην διαθέτει όχι ένα, αλλά δύο και τρία μοντέλα SUV. Κι επειδή της μόδας είναι τα συμπαγή σε διαστάσεις SUV, όλοι οι κατασκευαστές μπαίνουν σε αυτή τη κατηγορία.

Η Volvo Cars συνεχίζοντας τη σταδιακή παρουσίαση του XC40, λίγο πριν την πλήρη αποκάλυψή του στις 21 Σεπτεμβρίου, αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Tο νέο XC40 είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Volvo που βασίζεται στη νέα Σπονδυλωτή Κόμπακτ Αρχιτεκτονική CMA (Compact Modular Architecture) και περιλαμβάνει πρωτοποριακές τεχνολογίες που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στις Σειρές 60 και 90, οι οποίες βασίζονται στη μεγαλύτερη πλατφόρμα SPA - Μεταβλητή Αρχιτεκτονική Προϊόντος (Scalable Product Architecture).

H Volvo προσεγγίζει την ασφάλεια και την οδηγική εμπειρία του χρήστη με βάση μια φιλοσοφία που αποκαλεί Κύκλο της Ζωής: Πρόκειται για μία συνεχή βελτίωση προτύπων και τεχνολογιών, που αντλεί πληροφορίες από τους καταναλωτές και ταυτόχρονα δεδομένα από την πραγματική ζωή.

Το XC40 προσφέρει χαρακτηριστικά ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού που περιλαμβάνουν το Pilot Assist, το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης της Volvo, την τελευταία γενιά του City Safety, τεχνολογία για αποτροπή της εξόδου του αυτοκινήτου από το δρόμο ή μετριασμό των συνεπειών της, το Cross Traffic Alert, το οποίο χρησιμοποιεί τους αισθητήρες ραντάρ στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου – παράλληλα με κάμερα 360 μοιρών - για να προειδοποιεί τον οδηγό για τυχόν διέλευση άλλου οχήματος κατά τη διάρκεια ελιγμού με την όπισθεν σε ένα χώρο στάθμευσης και πολλές άλλες τεχνολογίες, που καθιστούν το XC40 ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα μοντέλα της κατηγορίας…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ