ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρεμιέρα για το νέο Touareg

Πρεμιέρα για το νέο Touareg
VERWENDUNG FUR PRESSEZWECKE HONORARFREI

Ενα road-trip 16.000 χλμ. με καμουφλαρισμένο Touareg, οργάνωσε η VW από τη Σλοβακία μέχρι το Πεκίνο, σε μία επίδειξη των δυνατοτήτων του πριν καν κυκλοφορήσει

Την Κίνα, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά αυτοκινήτου του κόσμου, επέλεξε η Volkswagen για την αποκάλυψη του νέου Touareg. Σε μία κίνηση υψηλής σημειολογίας αλλά και με έντονο εμπορικό χαρακτήρα, η ολοκαίνουργια ναυαρχίδα της γερμανικής μάρκας έκανε παγκόσμια πρεμιέρα της στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου, χθες Παρασκευή 23 Μαρτίου.

Το νέο Touareg, διέσχισε 11 συνολικά χώρες με αφετηρία τη Σλοβακία και οδηγό τον Rainer Zietlow, κάτοχο παγκόσμιων ρεκόρ σε οδήγηση μεγάλων αποστάσεων.

Το αυτοκίνητο, πέρασε διαδοχικά από τις Αυστρία, Τσεχία, Πολωνία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Ρωσία, Καζακστάν, Μογγολία πριν τελικά αφιχθεί στην Κίνα. Σε όλη τη διάρκεια του απροβλημάτιστου ταξιδιού του, ο οδηγός κρατούσε ένα ημερολόγιο το οποίο μοιραζόταν με την online παγκόσμια κοινότητα.

Πρεμιέρα για το νέο Touareg
VERWENDUNG FUR PRESSEZWECKE HONORARFREI

Τεχνολογικά, το μοντέλο διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο σε συστήματα ασφαλείας και άνεσης ενώ οδηγός – κυρίως – και επιβάτες απολαμβάνουν έναν από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς πίνακες οργάνων (Innovision Cockpit) στην αυτοκινητοβιομηχανία, που αποτελεί ενιαίο τμήμα με την επίσης ψηφιακή και τεραστίων διαστάσεων οθόνη ενημέρωσης/ψυχαγωγίας στο άνω μέρος της κεντρικής κονσόλας.

Αν στα παραπάνω προστεθούν τα προηγμένα κινητήρια συστήματα, η αερανάρτηση και το σύστημα τετραδιεύθυνσης, το νέο Touareg εγγυάται μία κορυφαία οδηγική εμπειρία που συνδυάζεται με απολαυστική, δυναμική οδήγηση…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ