ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

POLESTAR 1: plug-in ηλεκτρικό πολυτελείας

POLESTAR 1: plug-in ηλεκτρικό πολυτελείας
BETTER PLACE PRODUCTIONS AB

Μέσα στο 2019 θα βρεθεί σε πολλές εκθέσεις σε Ευρώπη και Αμερική ενώ άμεσα θα ξεκινήσει η παραγωγή του.

Η εταιρεία Polestar, έγινε γνωστή ως ο επίσημος βελτιωτής των μοντέλων της Volvo, η οποία αν και σουηδική έχει περάσει σε κινεζικά χέρια.

Εδώ και λίγο καιρό, η συγκεκριμένη φίρμα αποτελεί μία ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής ηλεκτροκίνητων μοντέλων, με το πρώτο της δείγμα να τιτλοφορείται Polestar 1.

Όπως ανακοίνωσε και η ίδια, η αποδοχή του κοινού για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μεγάλη, καθώς αρκετοί δυναμικοί αγοραστές έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, με κάθε δυνατό τρόπο, είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.polestar.com, είτε με ένα νέο τρόπο απόκτησης-ενοικίασης, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά.

Με βάση τα παραπάνω, η Polestar αποφάσισε να λανσάρει το νέο της μοντέλο, μέσω των ειδικών εκθέσεων με την ονομασία Polestar Space, αρχικά στις αγορές των ΗΠΑ, Κίνας, Γερμανίας, Σουηδίας, Νορβηγίας και Ολλανδίας, εκεί από όπου προήλθε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Στις συγκεκριμένες εκθέσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στα μέσα του 2019, ενώ μέχρι τα τέλη της ίδιας χρονιάς, θα προστεθούν και περισσότερες χώρες.

POLESTAR 1: plug-in ηλεκτρικό πολυτελείας

Το Polestar 1 διαθέτει την πλατφόρμα Scalable Platform Architecture, ενώ χάρη στην χρήση carbon, έχει μειωθεί το βάρος κατά 230 κιλά, σε σχέση με το S90. Το Polestar 1 διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 218 ίππους και την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

Φυσικά υπάρχει και ο Drive – E κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 2.0 lt, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 382 ίππους. Έτσι η συνδυαστική ισχύ αγγίζει τους 600 ίππους, ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 101,9 kgm. Η αυτονομία μόνο με τους ηλεκτροκινητήρες φτάνει τα 150 χιλιόμετρα με μια πλήρη φόρτιση.

Το Polestar 1 θα συναρμολογείται στο νέο εργοστάσιο της φίρμας, στην πόλη Chengdu της Κίνας…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ