ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πινελιές από χρυσάφι

Πινελιές από χρυσάφι

Βασισμένο στο μοντέλο παραγωγής του Nissan GT-R NISMO του 2018, το μοναδικό αυτό αυτοκίνητο μνημονεύει τις επετείους των 50 ετών τόσο για το GT-R, όσο και για την Italdesign και θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρώπη, τον επόμενο μήνα.

Η Italdesign ανέπτυξε, σχεδίασε και κατασκεύασε το αυτοκίνητο. Τα ξεχωριστά, απολαυστικά σχέδια του εξωτερικού και του εσωτερικού του αυτοκινήτου, δημιουργήθηκαν από τις ομάδες της Nissan Design Europe στο Λονδίνο και της Nissan Design America.

Το Nissan GT-R50 της Italdesign διαθέτει ένα ξεχωριστό χρυσό εσωτερικό στοιχείο που εκτείνεται σε όλο σχεδόν το πλάτος του οχήματος. Ξεχωρίζει το διογκωμένο καπό, οι λεπτοί προβολείς LED, η χαμηλωμένη γραμμή οροφής, τα διπλά πίσω φωτιστικά, η μεγάλη, ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή, τοποθετημένη με δύο ορθοστάτες. Οι ειδικής κατασκευής τροχοί, 21 x 10 ίντσες μπροστά και 21 x 10,5 ίντσες πίσω, τονίζουν την επιθετική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Πινελιές από χρυσάφι

Στο εσωτερικό του, έχει δύο διαφορετικά φινιρίσματα από ανθρακονήματα, μαζί με το μαύρο Alcantara και το κορυφαίο μαύρο ιταλικό δέρμα στα καθίσματα. Οι χρυσές λεπτομέρειες αντανακλούν τον εξωτερικό σχεδιασμό σε όλο τον πίνακα οργάνων, τις πόρτες και τον φουτουριστικό επιλογέα ταχυτήτων, που είναι εμπνευσμένος από τους αγώνες αυτοκινήτου.

Πινελιές από χρυσάφι

Κάτω από το νέο σχήμα του Nissan GT-R50, κρύβεται ένας, συναρμολογημένος με το χέρι κινητήρας V638RETT V6 3.8 lt 720 hp και 780 Nm ροπής. Ένα ενισχυμένο σύστημα μετάδοσης διπλών συμπλεκτών, σε κιβώτιο έξι ταχυτήτων, με ενσωματωμένο πίσω διαφορικό, τοποθετημένο στον πίσω άξονα, “κατευθύνει” την αστείρευτη δύναμη στους τροχούς...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ