ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Peugeot 208 με περισσότερο εξοπλισμό

Peugeot 208 με περισσότερο εξοπλισμό

Το νέο Peugeot 208 επιστρέφει δυναμικά, έχοντας περισσότερα καλούδια σε εξοπλισμό, ανταγωνιστικότερη τιμή και με αποδοτικούς κινητήρες.

Χαρακτηριστικότερος όλων είναι ο τρικύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1.2 PureTech των 110 ίππων, ο οποίος έχει βραβευτεί για τρεις διαδοχικές χρονιές ως "Κινητήρας της Χρονιάς" στην κατηγορία από 1.0-1.4 lt.

Η έκδοση 1.2 lt - 110 Allure με το πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού, διατίθεται πλέον από την ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot με την ελκυστική τιμή των 15.200 ευρώ, αποτελώντας σημείο αναφοράς στην κατηγορία του μοντέλου.

Peugeot 208 με περισσότερο εξοπλισμό

Εκτός όμως της άκρως ανταγωνιστικής τιμής, ο ιδιοκτήτης του νέου Peugeot 208 λαμβάνει και ένα ιδιαίτερα χρήσιμο δώρο, το σύστημα πλοήγησης 3D Navigation με το οποίο δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την αναζήτηση του σημείου προορισμού, τις εναλλακτικές διαδρομές ή τον συνολικό χρόνο της διαδρομής. Επίσης το νέο Peugeot 208 διαθέτει και κάμερα οπισθοπορείας, που κάνει πιο εύκολη από ποτέ την διαδικασία στάθμευσης απεικονίζοντας τον περιβάλλοντα χώρο πίσω από το αυτοκίνητο.

Παράλληλα, η ελληνική αντιπροσωπεία της γαλλικής φίρμας προσφέρει για το νέο 208 ένα ασυναγώνιστο πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει 4 χρόνια δωρεάν σέρβις και 4 χρόνια εγγύηση…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ