ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Περιοδεία με Jeep Compass οι Ρόλινγκ Στόουνς

Περιοδεία με Jeep Compass οι Ρόλινγκ Στόουνς
STEFAN M. PRAGER

Για πέμπτη χρονιά συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία της Jeep με τους θρυλικούς Ρόλινγκ Στόουνς. Με αφετηρία το Δουβλίνο στις 17 Μαΐου και σύνθημα "no filter".

Η συνεργασία των δύο θρύλων, της Jeep στην αυτοκίνηση για πάνω από 75 χρόνια και του μουσικού συγκροτήματος για 5 δεκαετίες, ξεκίνησε το 2014 και συνεχίζει φέτος με την Ευρωπαϊκή Περιοδεία των Rolling Stones, "No Filter".

Σε λίγες ημέρες, οι δύο θρύλοι ξαναπαίρνουν τους δρόμους στο τιμόνι των Jeep, για την τουρνέ του συγκροτήματος που ξεκινά από το Δουβλίνο στις 17 Μαΐου και θα διασχίσει πολλές πόλεις της Ευρώπης μέσα από 14 συναυλίες.

Σε όλες της πόλεις που θα επισκεφθεί το συγκρότημα, οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν την ανόθευτη μουσική των Rolling Stones και θα ζήσουν παράλληλα μία εμπειρία Jeep μέσα από ειδικές δράσεις που θα τους φέρουν πιο κοντά στον αυθεντικό κόσμο των εμβληματικών SUV.

Πρωταγωνιστής στη σκηνή αλλά και τα εντυπωσιακά venues των συναυλιών των Rolling Stones, το Jeep Compass, το νέο premium SUV της Jeep που τώρα διατίθεται στην ελληνική αγορά με ‘Bonus εξερεύνησης’ και προνομιακή τιμή 24.100 ευρώ για αυστηρά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ώστε φέτος το καλοκαίρι, να σας προσφέρει εμπειρίες και συγκινήσεις που… δεν θα χρειάζονται κανένα φίλτρο

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ