ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πεντάστερο και το Seat Arona

Πεντάστερο και το Seat Arona

Το νέο Seat Arona κοσμεί το περίπτερο της μάρκας στην έκθεση Αυτοκίνηση, που άνοιξε χθες τις πύλες της στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Το νέο μοντέλο που βασίζεται στο πάτωμα του νέου Ibiza, πέτυχε εξαιρετικές βαθμολογίες στις απαιτητικές δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP και ένωσε τις δυνάμεις του με τα άλλα τρία μοντέλα της SEAT, το Ateca, το Leon και το Ibiza που επίσης έχουν βαθμολογηθεί με την κορυφαία διάκριση των 5 αστεριών.

Στις αυστηρές δοκιμές, προκειμένου να δοκιμαστεί η ασφάλεια των επιβαινόντων παιδιών με αξιόπιστο τρόπο, χρησιμοποιούνται ανδρείκελα δοκιμών σύγκρουσης που προσομοιώνουν παιδιά ηλικίας 6 έως 10 ετών. Οι δοκιμές πλευρικής σύγκρουσης και πρόσκρουσης σε στύλο με γωνία 75 μοιρών είναι επίσης πολύ σφοδρότερες όπως και η δοκιμή μετωπικής σύγκρουσης σε άκαμπτο εμπόδιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης του νέου Arona συνέβαλαν θετικά στο τελικό αποτέλεσμα, όπως τα Autonomous Emergency Braking (AEB) και Front Assist. Το νέο SEAT Arona διαθέτει ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες και περιορισμού φορτίου εκτός από τα μπροστινά και στα πίσω καθίσματα. Στο βασικό εξοπλισμό προσφέρονται τα συστήματα Isofix και Top Tether στα πίσω καθίσματα, ο περιοριστής ταχύτητας, το τρίτο πίσω προσκέφαλο, το προηγμένο σύστημα προειδοποίησης για ζώνη ασφαλείας για όλα τα καθίσματα και οι 6 αερόσακοι…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ